2777
2789
عنوان

عیدنوروز۹۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 56 پست
اره داخلی،الان بااین شرایط اقتصادی واقعاخارج نمیشه رفت،باماشین بریم سخته بنظرتون

گرگان رو بهت پیشنهاد میکنم،مخصوصا جنگل پر پیچ توسکستان😍ولی الان سمنان زندگی میکنم.

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم.☺

به نظرم هتل اقامت داشته باشی و حسابی پول خرج کنی و تفریح کنی خیلیم خوبه😆غیر از این نه

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره داخلی،الان بااین شرایط اقتصادی واقعاخارج نمیشه رفت،باماشین بریم سخته بنظرتون

با ماشین شخصی نرین سخته من دوس ندارم جا پارک و...مشکل میشه و مردا خسته میشن خوش نمیگذره

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

کیش رو با پروازبری بهتره

ولی اصفهان وشیراز سواری حال میده

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
به نظرم هتل اقامت داشته باشی و حسابی پول خرج کنی و تفریح کنی خیلیم خوبه😆غیر از این نه

دیگه کور از خدا چی میخواد😂😂😂

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉

دلم مسافرت خوااااااست،اونم چابهار و قشم😄😍

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
با ماشین شخصی نرین سخته من دوس ندارم جا پارک و...مشکل میشه و مردا خسته میشن خوش نمیگذره

اخه من مسافرت باماشین ودوستدارم تاالان هم فقط دوسه بارباماشین رفتیم،عیدبرنامه ام اینه باماشین خودمون بریم

شخصا مسافرت عید رو دوست ندارم ولی امسال به دلایلی باید از اخر اسفند برم سفر تا اواسط فروردین خدا کنه ...

ولی من دوست دارم سال تحویل خونه خودمون باشم

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉