2777
2789
عنوان

عیدنوروز۹۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 56 پست
اخه کیش باپروازرفتم اینقدرزودبرمیگردوننت که اصلاحالیت نمیشه چی شد؟؟

خوب میتونی وقتی باتورمیری روزاشو چن روزخاستی انتخاب کنی

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
عید تو شمال نیاید که افتصاحه ترافیک.  یه راه نیم ساعته راحت چهار ساعت پنج ساعت تو ترافیک باید ب ...

ممنونم عزیزم اره ماشمال همیشه یااردیبهشت میایم یااخرتابستون که خلوت باشه وبتونیم اززیباییاش استفاده کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه بریم چابهاربنظرتون خوبه

از نظر من عالیه مخصوصا ورودی اول شهرش،لب ساحلش،

حالا داخل شهرش شلوغ هست اما بقیه جاهاش عالیه

چقدررررر دلم هوا کرد کاش ما هم بریم مسافرت

هر جا رفتین ان شاالله خوش بگذره

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
بچه ها میشه ماشین رو با قطار برد جایی

اره میشه

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
خوب میتونی وقتی باتورمیری روزاشو چن روزخاستی انتخاب کنی

اکثرابرای عیدتورکیش گلم ۴روزه اس واصلاهیچی نمیفهمی تاچشم به هم بزنی برگشتی،واسه همین دوستدارم یکبارباماشین برم تادلم میخوادبمونم

اکثرابرای عیدتورکیش گلم ۴روزه اس واصلاهیچی نمیفهمی تاچشم به هم بزنی برگشتی،واسه همین دوستدارم یکبارب ...

میتونی اینکارم بکنی خودت پروازرفت وبرگشت بگیری وباز به تعدادروزایی که میمونی هتل رزروکنیباماشین هم میتونی میری اسکله با لنچ میری کیش ماشینتم خاستی میبری اگه نه که میذاری پاکینگ اونجا

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
روغن تو امضات چی میگه😄

میفروشم😁

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

عزیزدلم انشاا...شماهم میریدوکلی خوش میگذرونید،

ممنون گلم،اخه همسرم ی اخلاقی داره ک باید حداقل کم کم داداشش باشه،اونا هر جا بگن،تا امسال ببینیم دستور چیه؟ میرن مسافرت یا ن

ممنون گلم،اخه همسرم ی اخلاقی داره ک باید حداقل کم کم داداشش باشه،اونا هر جا بگن،تا امسال ببینیم دستو ...

وای چ بد،اخه ادم گاهی اوقات دوستداره خودش تصمیم بگیره کجابره واینکه دونفره بری و....

وای چ بد،اخه ادم گاهی اوقات دوستداره خودش تصمیم بگیره کجابره واینکه دونفره بری و....

اره دقیقا،اخه مسافرت دو نفری ی چیز دیگست،

دسته جمعی معذب ادم،زیادراحت نیس کلا