2777
2789
عنوان

عیدنوروز۹۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه من مسافرت باماشین ودوستدارم تاالان هم فقط دوسه بارباماشین رفتیم،عیدبرنامه ام اینه باماشین خودمون ...

آهان پس برین انشالله که خوش بگذره ولی اگه کیش و قشم رفتی بیا بگو هزینه ها و خرج و مخارج چطور بود حتما هر وقت گفتی منم تگ کن

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

بستگي به خودتون داره من به شخصه و همسرم اصلا تحمل شلوغي زياد رو نداريم،عيد همه جا خيلي بي نظم و شلوغ پلوغ ميشه حتي توي طبيعت، يه مسير رو اشتباه بري توي ترافيك بايد كلي دوباره برگردي توي همون ترافيك، من ترجيحم سفري هست كه بعدش دوباره نياز نداشته باشم چند روز استراحت كنم كه خستگي سفر از تنم بيرون بره،اگرم ميرين جايي باشه كه خيلي شلوغ نباشه،،مثلا نمي دونم سمت غرب كشور يا شرق سمت چابهار چقدر شلوغه ولي هواي خوبي داره اون فصل سال، من خودم خيلي دوست دارم برم چابهار اون ساحل منحصربفردي كه داره رو ببينم عكس هاشو ديدم كه شبا پلانگتون هاي آبي روشنش مي كنن خيلي دوس دارم ببينمش از نزديك،