2777
2789
عنوان

عیدنوروز۹۸

1233 بازدید | 56 پست

سلام بنظرتون مسافرت عیدنوروزخوبه یانه؟؟کجابریم بهتره ازنظرهوا،زیبایی،و....اخه من وهمسرم ازموقع ازدواج کردیم توعیدباهم مسافرت نرفتیم وامسال تصمیم داریم انشاا...بریم ولی یکم میترسم،اخه نمیدونم عیدخوبه بریم یانه،خوشگلالطفاراهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه برین اگه از نظر مالی اوکی هستین برین کیش قشم یا تبریز شمال اصفهان 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

وای من از عید متنفرم ...اصلا از الان عزا گرفتم

منم منم منم منم 😤😤😤😤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

عید تو شمال نیاید که افتصاحه ترافیک.  یه راه نیم ساعته راحت چهار ساعت پنج ساعت تو ترافیک باید باشید و شلوغی  رستوران ها و و همه جا افتصاحهه من چالوسم اینجا همه جا قفل میشه به صورتی که ما خودمون تا بازار به زور میتونیم بریم برای خرید یا عید دیدنی به نظرم اخرای اردیبهشت  بهترین زمان مسافرته چون نه سرده خیلی نه گرمه خیلی شمال اخر اردیبهشت خیلی قشنگه درختا برگاشون سبز کم رنگ تازه  عالیه ماسال ماسوله جواهرده   نور سیسنگان لاهیجان  استارا  تنکابن متل قو  نمک ابرود جا زیاد هست برای گردش کلاردشت  مازیچال و.....

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی

اره خوبه اتفاقا فقط زودبرگرد که صله رحم هم کنی

جاده هاهمه جا پرمیشه از حس مسافرت حس تازگی حس عید ...عالیه برو حالتو بیشترخوب میکنه

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
خیلی دوست دارم برم اصفهان وشیراز.تاحالا نرفتم.😔

من اصفهان رفتم ولی شیراز نه اصفهان واقعا عالیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40