سلام خانومای گل قبلا تاپیک زده بودم که نتونستم کاپ تهیه کنم و ناراحت بودم و خیلی ها نمیدونستن کاپ چیه و از کجا میشه تهیه کرد! بلاخره کاپ رو توی پیش فروش شرکت نمایندش تونستم بگیرم و دیروز رسید دستم... خیلی خوب بود واقعا خواستم بگم اگه شمام میخواین این شرکت (لونت ایران/ طب گستران سروش ایرانیان) داروخونه های نمایندش رو شاااارژ کرده و ایونت حضوری تهران داره سایتشم شارژه میتونین خرید کنین.... تبلیغ نمیکنم چون منم یه مصرف کنندم و نمیشناسم کسی رو که بخوام سودی ببرم ولی پیشنهاد میدم چون دیگه از شر نوار بهداشتی خلاص شدم و زباله مزخرف تولید نمیکنیم که کلی هم کمک برای محیط زیسته
خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
ببخشید ولی گوش و بینی مخزن نداره که! سیستمشون فرق داره مورد دوم اینه که به ما گفتن این خون کثیفه و ...
عزیزم بهتره احترام بذاری به نظر کسی که باهات مخالفه.هیچ ربطی به دوش و تلفن نداره.چون ادب صحبت با بازدید کننده تاپیکتو نداری دیگه پاسخی بهت نمیدم.چون من در کمال احترام با شما صحبت کردم.موفق باشی
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نوار بهداشتی خیلی اذیت کننده اس من واقعا عزا میگیرم هر بار که استفاده میکنم تمام پام جوش میزنه هر ب ...
منم همینم عزیزم ولی یه سری پد نخی قابل شستشو هم هست میتونی سرچ کنی توی نت ❤
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
اوهوم... خیلی دلم میخواست بازم درموردش تاپیک بزنم واقعا دوسش دارم و از وقتی استفاده میکنم خیلی راحت شدم اصلا انگار نه انگار پریوده آدم اون روزها هم مثل یه روز عادی دیگه... ولی به هرکی پیشنهاد میکنم جبهه میگیرن و پیف پیف میکنن چون نمیدونن واقعا تمیزه و بهداشتی تر از نوار
خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
اوهوم... خیلی دلم میخواست بازم درموردش تاپیک بزنم واقعا دوسش دارم و از وقتی استفاده میکنم خیلی راحت ...
منم ب هر کی میگم همینه
موقع خریدنش ک دیگ تصمیم گرفتن نخرم از بس حرف شنیدم ولی بعدش گفتم جهنم و ضرر خریدم الان خیییییییییلی دوسش دارم اصن باورم نمیشه از شر بو ، کثیف کاری ، نشتی ،شستن روتختی ، عرق سوزی،جوش زدنای افتضاح،لباس زیر انداختن بیرون از همه اینا راحت شدم
خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست