2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 53 پست
Eror میده

http://www.lunette-soroush.ir/
اشتباه زدم آدرسشو ببخشید نشد ادیت بزنم

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
ببخشید ولی گوش و بینی مخزن نداره که!‍ سیستمشون فرق داره مورد دوم اینه که به ما گفتن این خون کثیفه و ...

عزیزم بهتره احترام بذاری به نظر کسی که باهات مخالفه.هیچ ربطی به دوش و تلفن نداره.چون ادب صحبت با بازدید کننده تاپیکتو نداری دیگه پاسخی بهت نمیدم.چون من در کمال احترام با شما صحبت کردم.موفق باشی

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوار بهداشتی خیلی اذیت کننده اس من واقعا عزا میگیرم هر بار که استفاده میکنم تمام پام جوش میزنه هر ب ...

منم همینم عزیزم ولی یه سری پد نخی قابل شستشو هم هست میتونی سرچ کنی توی نت ❤

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
عزیزم بهتره احترام بذاری به نظر کسی که باهات مخالفه.هیچ ربطی به دوش و تلفن نداره.چون ادب صحبت با باز ...

شما نظر دادی منم نظر خودمو گفتم با احترام. با کسی دعوا نداریم که! نه بی ادبی شد نه بحثی...منتظر پاسخ هم نبودم. شما هم موفق باشی انشالله

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
وای نه خیلی مضره استفاده نکنید.باعث عفونت و بیماری های زیادی میشه.یه سرچ کوچولو توی نت و صحبت با دوت ...

کی گفته عزیزم؟

خطرش برای این میتونه باشه که بهداشت در استفاده اش رعایت نشه

خانمی که نوار بهداشتی رو هم درست استفاده نکنه عفونت میگیره

ولی کاپ هم تمیز تره هم بو نمیگیره ادم هم پس نمیده و هم عرق سوز شدن و جوش زدن نداره از همه مهم تر خطر tss نداره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ببین عزیزم سیستم بدن مارو یه افریننده مثل خدا طراحی کرده.حتما یه چیزی میدونسته که عذر میخوام این خون ...

به نظر من پد نخی کثیف کاریه

و توی کاپ هم خون خارج میشه از بدن

دقیقا اندازه ای که توی نوار بهداشتی خارج میشه

فقط نوار بهداشتی بو میگیره و الودگی محیط زیست داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ع شماام این تاپیک و زدین من یبار زدم پشیمون شدم 

اوهوم... خیلی دلم میخواست بازم درموردش تاپیک بزنم واقعا دوسش دارم و از وقتی استفاده میکنم خیلی راحت شدم اصلا انگار نه انگار پریوده آدم اون روزها هم مثل یه روز عادی دیگه... ولی به هرکی پیشنهاد میکنم جبهه میگیرن و پیف پیف میکنن چون نمیدونن واقعا تمیزه و بهداشتی تر از نوار   

اوهوم... خیلی دلم میخواست بازم درموردش تاپیک بزنم واقعا دوسش دارم و از وقتی استفاده میکنم خیلی راحت ...

منم ب هر کی میگم همینه 

موقع خریدنش ک دیگ تصمیم گرفتن نخرم از بس حرف شنیدم ولی بعدش گفتم جهنم و ضرر خریدم الان خیییییییییلی دوسش دارم اصن باورم نمیشه از شر بو ، کثیف کاری ، نشتی ،شستن روتختی ، عرق سوزی،جوش زدنای افتضاح،لباس زیر انداختن بیرون از همه اینا راحت شدم

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست