من بابام هشت ماهه فوت كرده الان برادر شوهرم ميخواد عروسي كنه درضمن از خانواده مامانم و بابام هيچ كس نه عروسي رفته و نه تولد چرا خانواده شوهرم از من انتظار بيجا دارن كه ميگن بايد بيام درضمن شوهرم هم ميگه بدون من نميره بابام هم جوون بوده
ما خودمون چند روز بعده چهلم پدربزرگم عروسی پسر عمم بود مامانم زنگ زد ک یک وقت ب خاطر ما عروسی تون رو عقب نندازین امر خیره خودم هم میام مامانم مارو زودتر فرستاد خودش موقع شام اومد و عروسی دختر داییم هم ۶ ماه بعده فوت پدربزرگم گرفتیم
RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
ببین خیییییلی سخته داغ پدر خب اما میفهم اگه کسی مثلا مثل همین فامیلتون اگه عروسی بگیره انگار اون غمگین نیس بقول یکی از دبیرااا وقتی یکی عزیزشو ازدست میده فک میکنه همه عالم باید غمگین باشن ببین عزیز دلم موقع شام برووونرقص یا اگه از اول رفتی نرقص سنگین
باید بیان دیدنتون و به صورت فرمالیته برای عروسی کسب اجازه کنند چون پدرتون به رحمت خدا رفتند(سمت ما ک رسمه ).اگه بیان شما هم برو ولی خوب طبیعیه ک سنگین باشی در مراسم .اگرم نیان دیدنتون خوب حق رسمیتونه ک مراسم نرید ..بالاخره هر چیزی یک رسمی داره
خدا رحمتشون کنه . اما شما هم حق بده فکر کن برعکس بود . عروسی خواهر یا برادرت بود میتونستی قبول کنی شوهرت نیاد؟ به نظر من با روی خوش برو و خودتو خوب نشون بده محبور نیستی برقصی . با لبخند و سنگین بشین . خدایی تو اینروز به روز گرون شدن برادرشوهرت نمیتونه چهارپنج ماه عروسیشو عقب بندازه که ...