2777
2789
عنوان

توروخدا بياين نظر بدين عروسي برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روح پدرتون شاد. شما عزادارین و درستش این بود تا سال پدرتون صبر میکردن. اما خوب ممکنه اونها هم هزینه ...

نه اینکه تا سال صب کنن درست نیست

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
ما واسه سال ک هیچ ۴۰ مادربزرگ همسرمم صبر نکردیم چه ربطی داره عزا و عروسی بهم دیگه دو تا جوون میخام س ...

عزیزم شمام دیگه از اونور بوم افتادین😁 ۴۰ روز نگذشته بود چطوری تونستین عروسی بگیرین؟ بچه هاشون چطوری شرکت کردن تو مراسم بزن برقص

عزیزم غم عزیز همیشه تو دل آدم میمونه. ولی خدایی تو تضمین می‌کنی تا سال وایسن کس دیگه ای فوت نکنه.

تو کار خیر صبر زیادی خوب نیست.

تو برو حتما هم برو لباست ساده باشه نرقص فوقش تا آخرش نمون ولی نرقتنت اصلا منطقی نیست

ما خودمون  چند روز بعده چهلم پدربزرگم عروسی پسر عمم بود مامانم زنگ زد ک یک وقت ب خاطر ما عروسی تون رو عقب نندازین امر خیره خودم هم میام مامانم مارو زودتر فرستاد خودش موقع شام اومد و عروسی دختر داییم هم ۶ ماه بعده فوت پدربزرگم گرفتیم 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

عزيزم خدا رحمتشون كنه تسليت ميگم 

ولي مدت زيادي از فوتشون گذشته معمولا بعد ٤٠ روز عروسي ميگيرن

ناراحت نشو ازشون

خودتم به احترام همسرت برو بنظرم اما اخر تراش موقع شام برو كه دلت نشكنه

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست

ببین خیییییلی سخته داغ پدر خب اما میفهم اگه کسی مثلا مثل همین فامیلتون اگه عروسی بگیره انگار اون غمگین نیس بقول یکی از دبیرااا وقتی یکی عزیزشو ازدست میده فک میکنه همه عالم باید غمگین باشن ببین عزیز دلم موقع شام برووونرقص یا اگه از اول رفتی نرقص سنگین 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

باید بیان دیدنتون و به صورت فرمالیته برای عروسی کسب اجازه کنند چون پدرتون به رحمت خدا رفتند(سمت ما ک رسمه ).اگه بیان شما هم برو ولی خوب طبیعیه ک سنگین باشی در مراسم .اگرم نیان دیدنتون خوب حق رسمیتونه ک مراسم نرید ..بالاخره هر چیزی یک رسمی داره

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

خدا رحمتشون کنه . اما شما هم حق بده فکر کن برعکس بود . عروسی خواهر یا برادرت بود میتونستی قبول کنی شوهرت نیاد؟ به نظر من با روی خوش برو و خودتو خوب نشون بده محبور نیستی برقصی . با لبخند و سنگین بشین . خدایی تو اینروز به روز گرون شدن برادرشوهرت نمیتونه چهارپنج ماه عروسیشو عقب بندازه که ...