2777
2789
عنوان

توروخدا بياين نظر بدين عروسي برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 99 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من برو وی لباس مشکی زیبا بپوش و یجا بشین عزیزم 

خدا رحمت کنه پدرتونو 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
باهام خوبن امااجبار يا دوست داشتن نميدونم اما بيشتر بخاطر اينكه شوهرم گفته بدون من نميره ميگن

خب بنظرم شوهرت قانع کن ک بره درست نر ه ب شما و پدرتدن حرمت گذاشته،،،، اما خوب این شبم هیچ وقت برا برادرش دیگ تکرار نمیش،،،، الان عزاداری و داغ و مصیبت زد ه،، اما سالها،،، بعد ک یکم فاصله بگیری،،، شاید شوهرت بگ کاش رفته بودم،،، و ممکن این اتفاق برعکسش هم پیش بیاد،،، خدایی نکرد پدر شوهر یا مادر شوهر شما نباشن و عروسی خواهر یا برادر باش، شما معذب میشی،،، همون گونه ک اگ برعکس بود،،، و شما تصمیم میگرفتی سعی کن الان تصمیم بگیر 

من نميگم نگيرن مامانم هم باهاشون صحبت كرد بگيرن اما من شرايطش رو ندارم مرسي عزيزم

نرو عزيزم اگه دلت اينجوري آرومه نرو 

هيچ چيز و هيچ كس مهم نباشه برات فقط به ارامش دلت فك كن ببين هرجور كه دلت آروم همون كار و بكن

سلام عزیزم خوبی؟هنومیای سایت؟ازت ی سوال داشتم منم دقیقا توهمین شرایط شمام ۱۱ مرداد سالگرد پدرمه ۳۰ تیر عروسی برادر شوهرمه پدرمنم جوون بود ۴۷سالش بوو سکته قلبی کرد دقیقااوضام عین شماس.سوالم اینه ک رفتی عروسی برادرشوهرت؟من بدجوری تو برزخ گیر کردم میشه بیای بگی چطوری رفتار کردی سمت ماهم تا سال صبرمیکنن

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷