2777
2789
عنوان

توروخدا بياين نظر بدين عروسي برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 99 پست

جاريه من داداشش مُرد تا ٢/٣ سال هيچ تولدياعروسي اي نميرفت..اين چيزا بستگي به طرزفكر هرفرد ياخانواده اي داره..

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  
عزیزم شمام دیگه از اونور بوم افتادین😁 ۴۰ روز نگذشته بود چطوری تونستین عروسی بگیرین؟ بچه هاشون چطوری ...

خیلی پیر بود ما هم همه چی هماهنگ کرده بودیم همه جا رزرو بود اگه نمیکرفتیم میفتاد محرم و صفر و س ماه بعدش خانواده ها اجازه ندادن عقب بیفته گفتن کار خیره اون خدا بیانرزم گفته بود من مردم عروسی عقب نیفته

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا پدرتو بيامرزه

از قديم گفتن شادي و عزا مثل برادرن

برو بخاطر شوهرت ك اونم ارزو بدل عروسي برادرش نباشه

ب مامانت هم بگو ك بخاطر شرايط مجبوري بري

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
خیلی پیر بود ما هم همه چی هماهنگ کرده بودیم همه جا رزرو بود اگه نمیکرفتیم میفتاد محرم و صفر و س ماه ...

ای جانم خدا رحمتش کنه چقد مهربون بوده... درسته وقتی رزرو میکنی و خرج میکنی سخته به هم بزنی

خوب بستگی به رسم خودشون داره. ما تو شیراز فامیلامون تا سال صبر میکنن

رسم غلطیه سمت ما هم رسم بود

ولی سنت شکنی کردیم بعد ما هم هفته بعدش عروسی بود اون بندگان خدا هم منتظر ما بودن ببینن چ میکنیم

وقتي مامانم هنوز اصلاح نكرده و خودم هنوز مشكي تنمه چطوري برم

نه دیگه اگه اینجوریه رفتنت اشتباس، اروم بشین با شوهرت حرف بزن بگو نمیتونم بیام،خودت برو 

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...

بدم میاد از تعصبات و رسوم الکی و دست و پا گیر 

حالا یعنی شما بری عروسی مردم میگن پدرتو فراموش کردی؟؟

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
حق با شماست ولي خب برادرشوهرم و جاري هم جوونن نميتونن كه عروسي نگيرن بالاخره نسبت هم دوره درجه يك ني ...

من نميگم نگيرن مامانم هم باهاشون صحبت كرد بگيرن اما من شرايطش رو ندارم مرسي عزيزم

خوب بستگی به رسم خودشون داره. ما تو شیراز فامیلامون تا سال صبر میکنن

البته بگم اینا هم نسبتشون دوره واقعا نیازی ب ۸ ماه صبرم نیس نهایت تا۴۰

خواهش میکنم من 14 صلوات ب نیت  14 معصوم  علیه السلام   برا روح پدرررت فرستادم عزیز دلم برو موقع شام برو یا رقتی از اولش  سنگین باش منطقه ما بعد40 لم همه ریش میزنند میرن ارایشگاه چون مردا و زنان  صبرمیکنند تا چهلم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚