2777
2789
عنوان

توروخدا بياين نظر بدين عروسي برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 99 پست

عزیزم داغ پدر خیلی سخته ولی واسه شما هم شادی لازمه تا از عزا در بیاید به نظرم برید یکم روحیتون عوض شه اگه واقعا مناسب نمیبینید ک برید عروسی یه عذر خواهی بکنید و بگید موقع شام میایم و موقع شام ک بزن و برقص تموم شد برید 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روح پدرتون شاد. شما عزادارین و درستش این بود تا سال پدرتون صبر میکردن. اما خوب ممکنه اونها هم هزینه هاشون رو انجام داده باشن و امر خیره. شما هم دوست داشتین به احترامشون یک ساعت تشریف ببرید و بیاید.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
خدا رحمتشون کنه نمیدونم‌ چی بگم الان که وقت عروسی نیست نگه دارن بعد سال بابات هوا هم اونموقع خوبه

ما واسه سال ک هیچ ۴۰ مادربزرگ همسرمم صبر نکردیم چه ربطی داره عزا و عروسی بهم دیگه دو تا جوون میخام سرو سامون بگیرن نمیشه که هر کی مرد تا سالش صب کنن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

حق با شماست ولي خب برادرشوهرم و جاري هم جوونن نميتونن كه عروسي نگيرن بالاخره نسبت هم دوره درجه يك نيست كه اگه ميتوني برو باباتم راضي نيست تو خوشي ها شركت نكني ولي اگه دلت راضي نميشه نرو انتظاري هم از اونا نداشته باش

راستي خدا پدر بزرگوارتون و قرين رحمت كنه

بنظرم خانواده شوهرت بی درکن. این اتفاق واسه خودشونم افتاده بود همچین رفتاری میکردن؟ حق با شماس. انتظ ...

ما یکی از اقواممون برادر و بچه برادر عروسش فتح کردن بعد اینا چهل نشده دختروشو عقد کرد اونم چ جشنی گرفت ولی عروسش و بچش نیومدن عقدکنون