2777
2789
عنوان

حلقه لاغری😍😙

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 47 پست
من امروز یه کلیپ از مردحلقه ای تواینسنا دیدم میگفت این حلقه ها که روشون پیچ فلزی داره به کمر اسیب می ...

پس باید برم ببینم اگه داشته باشن

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من امروز یه کلیپ از مردحلقه ای تواینسنا دیدم میگفت این حلقه ها که روشون پیچ فلزی داره به کمر اسیب می ...

این بزرگا سنگینا همه پیچی هستن تا جایی ک من دیدم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
آخه میترسم با ساده نره پهلوهام

از اول با سنگین خییییلی اذیت میشی.....همینجوری بلد باشی سنگینا کبود میکنه چه برسه بلد نباشی همش می افته پایین  ی سبک بگیر من با سبک یاد گرفتم بعد سنگین خریدم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
از اول با سنگین خییییلی اذیت میشی.....همینجوری بلد باشی سنگینا کبود میکنه چه برسه بلد نباشی همش می ا ...

ممنون عزیزم😍

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

من خودم نرفتم شوهرم خرید.اماامروز که این رودیدم نگران شدم

همون روزی تههههش ی رب رعایت بشه بعییید مشکل پیش بیاد..خودم ده دقیقه میزنم

همون روزی تههههش ی رب رعایت بشه بعییید مشکل پیش بیاد..خودم ده دقیقه میزنم

منم یه ربع رقص یه ربع هم حلقه .شوهرم که میگه بعید میدونم این شکمت اب بشه 😂😂😂

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
منم یه ربع رقص یه ربع هم حلقه .شوهرم که میگه بعید میدونم این شکمت اب بشه 😂😂😂

اگه کلا زیاد اضافه وزن نداری  جمع میشی ..ورزشای شکمم سرچ کنی میاد اتجام بده...من خودم ۱۶۷ قدمه وزن ۶۵ از همه جام جز این پهلو شکم راضی ام  ک فعلا  دو ماهی هست حلقه میزنم وقتا پریود سه روز کلا نمیزنم....انشالله تا عید اوکی میشی

من با سنگین روزی ده دقیقه میزدم با یکمی هم رقص و ورجه ورجه از سایز ۴۴اومدم به سایز ۴۰ در مدت بیست روز البته باید مداوم باشه 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اگه کلا زیاد اضافه وزن نداری  جمع میشی ..ورزشای شکمم سرچ کنی میاد اتجام بده...من خودم ۱۶۷ قدمه ...

عزیزم تو دو ماه که میزنی نتیجه گرفتی ؟

منم قد و وزنم تناسب داره با هم . فقط شکمم خیلی رو مخمه .

من هر کاری میکنم بیشتر رو پهلو ها میخوره . به پایین شکمم نمیخوره اصلا . 

شما هم همینطوری؟ چه جوری بزنم به پایین شکمم ؟

⁦♥️⁩⁦♥️⁩