2777
2789
عنوان

حلقه لاغری😍😙

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 47 پست
پارسال روزی چن ساعت حلقه میزدم هم صبح میزدم هم عصر هم شب، باعث شد افتادگی دیواره ی مثانه گرفتم

خب روزی چند ساعت خیلی زیاده عزیزم

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه بلد نیستی باید با سبک یاد بگیری بعد سنگین..من سنگین دارم معمولا روزی ده دقیقه میزنم

تاثیرهم داره?من که یه هفته هست کبود شدم اما میزنم

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
تاحالانزدی فکرکنم یه کم تمرین کنی بتونی اکثرا میتونن خیلی کم پیش میادکسی بلدنباشه من خودم دارم فکرکن ...

دی جی کالا زده بود 70

پارسال روزی چن ساعت حلقه میزدم هم صبح میزدم هم عصر هم شب، باعث شد افتادگی دیواره ی مثانه گرفتم

عزیزم اخه شورشودراوردی 

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

چقدر زیادددد ک....من باشگاهم میرفتم بهم گفت روزی ده دقیقه تا ی رب تهششش...یا ی روز درمیونی دوتا ست ی ربه...در کنارش ی ی رب ساعت قبلش سعی میکنم برقصم بدن گرم شه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دی جی کالا زده بود 70

شایدگرون شده بروازلوازم ورزشی بخرارزون میدن عکسشومیتونی بزاری ببینم اونه یانه

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
من از فروشگاه لوازم ورزشی خریدم 48 اولش کبود میشه پهلوهات ودرد میگیره بعد عادت میکنی نتیجشم عااالیه

آره منم هرکاری کردم پهلوهام نرفت

امیدوارم یاد بگیرم با حلقه بره

آره منم هرکاری کردم پهلوهام نرفت امیدوارم یاد بگیرم با حلقه بره

من امروز یه کلیپ از مردحلقه ای تواینسنا دیدم میگفت این حلقه ها که روشون پیچ فلزی داره به کمر اسیب میزنن من که گرفتم داره شما یه چیزی بخر که پیچ فلزی روش نباشه

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
تاثیرهم داره?من که یه هفته هست کبود شدم اما میزنم

اولاش کبود میشه...شوهرم میگه جمع شدی البته رقصیدنم تاثیر داشته شاممو کم کردم فقط میوه کاهو هویج با اینا خودمو سر گرم میکنم ..

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.