2777
2789
عنوان

تهوع بارداری بیچارم کرده،کمک کنید

1285 بازدید | 99 پست

هفته هفت بارداریم حالم وحشتناک بده دل بهم خوردگی شدید شب و روز نداره مداومه، به خاطر مصرف آ اس آ نمیتونم زنجبیل هم بخورم نعنا رو هم امتحان کردم نشد 

تو رو خدا اگه تجربه دارید راهنمایی کنید

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شش هفته ام فهمیدم وقتی معده ام خالی میشه تهوع میاد سراغم ...

سعی کن نون خشک یا بیسکویت بخوری و نذاری معده ات خالی بمونه دهنت باید بجنبه ...

ولی بازم خیلی اذیت میشم  😢😢😢😢

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
بيسكوييت دايجستيو هم خيلي خوبه

بیسکوییت دو تا سه دقیقه تاثیر داره بعدش دوباره شروع میشه😔

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بنده تجربه بالا هستم و در هفته ۱۴ و همچنان برقراره تهو و استفراغم 

قرص دمیترون ۴ که البته به من نساخت 

قرص b6 که باز هم به من نساخت 

سیرابی که باز هم به من نساخت😁

ولی شما امتحان کن انشاء الله بسازه 

اللهم عجل لولیک الفرج
بااجازه دکترت قرص دمیترون بخور

ضرر نداره

اکثر دکترا قرص برا تهوع میدن

هر کسی یه جوری حالش خوب میشه و اینجا شنیدم نون خشک بیسکوییت چوب شور شکلات تلخ تهوع رو بهتر میکنه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بنده تجربه بالا هستم و در هفته ۱۴ و همچنان برقراره تهو و استفراغم  قرص دمیترون ۴ که البته به م ...

الان نوروبیون میزنم ولی فایده نداره