هفته هفت بارداریم حالم وحشتناک بده دل بهم خوردگی شدید شب و روز نداره مداومه، به خاطر مصرف آ اس آ نمیتونم زنجبیل هم بخورم نعنا رو هم امتحان کردم نشد
تو رو خدا اگه تجربه دارید راهنمایی کنید
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من ک شب و روز نمونده برام فقط میشینم گریه میکنم دیگه هیچ کاری ازم بر نمیاد قرص دکترا هم زیاد اثری ند ...
ناشکری نباشه ولی منی که با سختی باردار شدم همش غر میزنم که چقدر سخته از اقدام تا الان یه بند زجر کشیدم خدا کنه حداقل نینیامون سالم باشن فقط دلم به این خوشه
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
هرچى كه فكرشو بكنى استفاده كردم براى حالت تهوع بارداريم هيچى و هيچى رو من تاثيرى نداشت ٧ ماه فقط بالا آوردم گلوم به خاطر اسيد معده ام زخم شده بود هروز سِرم با آمپول دميترون ميزدم طورى شد كه تو دستم رگ پيدا نميكردن، دو ماه آخر بارداريمم دل درد و كمر درد شديد و خارش بدن داشتم تا صبح ساعت ٦ ٧ از خارش بدن بيدار بودم،چه روزاى گندى بود😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من که اینقد حالم بود که دکتر امپول داد تا ۴ماه کامل هرصبح امپول
تاثیر داشت؟
آمپول چی؟
هرچى كه فكرشو بكنى استفاده كردم براى حالت تهوع بارداريم هيچى و هيچى رو من تاثيرى نداشت ٧ ماه فقط بال ...
وای یعنی تا آخرش همین جوریه😩😩😩
دمیترون یا سر درد میاره یا یبوست شدید.آب انار هم خوبه
آب انار خون رو رقیق میکنه،منم آ اس آ میخورم تداخل داره☹️😕
بعد غذا لیمو شیرین رو امتحان کن،منم عذابی کشیدم که فقط گریه میکردم،آب هم تو معده ام نمی موند بالا میاوردم،دکترم بهم سرم آمپول داد،گشنه بمونی بدتر میشی،فقط نزار معده ات خالی باشه
خب بازم الهی شکر. خدا هواتو داشته من ک اصلا فکر بارداری نبودم 1هفته بعد عروسیم باردار شدم یع ...
آره واقعاً شکرش ولی نمیدونم چرا هر چی به من میده باید مسیر به دست آوردنش سخت باشه
اشکالی نداره با وجود همه سختیا بعدش گفتم خداروشکر چون تهو نشانه رشد خوب بچه است و همینک نشون میده هس ...
ممنون خانومی💜💜💜
خیلی سخته از قبل هم بدم میومد حالا 😳که فک کنم بدتر