هفته هفت بارداریم حالم وحشتناک بده دل بهم خوردگی شدید شب و روز نداره مداومه، به خاطر مصرف آ اس آ نمیتونم زنجبیل هم بخورم نعنا رو هم امتحان کردم نشد
تو رو خدا اگه تجربه دارید راهنمایی کنید
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
جای دارو گردو ، انگور ویا چیزایی که رو هوش بچه تاثیر میزاره بخور . از مهمتر و بهتر گوش دادن به صدای قرانه به حدی تاثیر داره رو هوش بچه کهنگو . دیدم که میگم . من تبلتی که سیمکارت نداشتو (به خاطر عوارض سیمکارت اونو در اوردم)قران نصب کردم توش. شب تا صبح زیر شکمم میزاشتم یا در طول روز مدام همراهم بود . واقعا تاثیرشو دارم میبینم . . البته بچه های خواهرم همهمینطور . نابغه ن
جای دارو گردو ، انگور ویا چیزایی که رو هوش بچه تاثیر میزاره بخور . از مهمتر و بهتر گوش دادن به صدای ...
ممنون عزیز دلم باشه حتماً😘😘😘
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دو ماه اخر تو اتاقم تنها میخوابیدم . از بس که ناله میکردم البته خواب که نه نشسته میخوابیدم تمام تنم درد میکرد پاها ، کمر ، تازه اونجامم 🙈درد شدیدی گرفته بود . انگار با دمپایی زدی لهش کردی
قرص زنجبیل هم خوبه ویتامین ب۶ هم امتحان کنه سیرابی گوسفندمخووبه ولی من شرایطم حاد بود فقط دمیترون ج ...
ممنونم خانمی ،الان نوروبیون میزنم ب ۶و ب۱۲داره ولی فایده نداره
اینجور که میبینم زنجبیل و سیرابی خوبتره که من با وجود مصرف آ اس آ نمیتونم زنجبیل مصرف کنم ولی با اینکه از سیرابی متنفرم سعی میکنم بخورمش شاید تاثیر داشت
سعی کن از گوشی ، وای فای و این جور چیزا هم کمتر استفاده کنی . روجنین تاثیرات بدی داره
آره شنیدم خیلی ضرر داره باید محدودش کنم ولی دیگه اینم نباشه کلاً تو خونه حبسم
انشاالله سالم و صالح زیر سایه پر. و مادرش بزرگ بشه
خدا نکنه عزیزم . ایشالله شما هم عکس نینیتو بزاری و ماهم هی قربون صدقش بریم . موفق باشی.😘😘😘
قربونت همچنین شمای مهربون❤️