2777
2789
عنوان

تهوع بارداری بیچارم کرده،کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 99 پست
تحمل فقط

نمیشه😔خیلی سخته

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شش هفته ام فهمیدم وقتی معده ام خالی میشه تهوع میاد سراغم ...  سعی کن نون خشک یا بیسکویت بخ ...

من آخه احساس سنگینی هم دارم چیزی میخورم ببخشید دیگه بالا میارم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
ن عزیزم من حالت تهوع وحشتناکی داشتم دکترم بهم دمیترون تجویز کرد ک تاحدودی حالم بهترمیشد

ممنونم گلم

ب٦بخور

الان آمپول نوروبیون که ب ۶و ب۱۲ داره میرنم ولی فایده نداره😔

الان نوروبیون میزنم ولی فایده نداره

دمیترون خوبه 

سعی کن کم کم غذا بخوری کنار برنج حتما ماست بخور 

معده اتو زیاد پر نکن چون کار معده مثل قبل بارداریت نیست خیلی کند شده چون جریان خونت کند شده پس کم کم غذا بخور 

اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی دمیترون نمیخوری 🤔🤔 چرا اخه ؟ من با دمیترون کنترل میشد دکترم بهم داده بود 

برم ازش میپرسم

بنده تجربه بالا هستم و در هفته ۱۴ و همچنان برقراره تهو و استفراغم  قرص دمیترون ۴ که البته به م ...

الهی چقد اذیت شدی شما

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

من ک شب و روز نمونده برام فقط میشینم گریه میکنم دیگه هیچ کاری ازم بر نمیاد قرص دکترا هم زیاد اثری نداره

هرچی هم هفته هام میره جلوتر بد و بدتر میشم

ولی با دکترت مشورت کن بهت قرص بده شاید برای تو اثر گذار باشه

شربت به لیمو هم خوبه امتحانش کن هیچ ضرری هم نداره

دمیترون بمن گفت نخور نعنام برات خوب نیس نخور  فک کنم ب6داد ماست بخور

اتفاقاً ماست دوست دارم ولی وقتی میخورم ببخشیدا تا بالا نیارم ولم نمیکنه،الانم از کناریخچال رد میشم دلم ماست میخواد ولی از ترسم طرفش نمیرم

من که اینقد حالم بود که دکتر امپول داد تا ۴ماه کامل هرصبح امپول 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اتفاقاً ماست دوست دارم ولی وقتی میخورم ببخشیدا تا بالا نیارم ولم نمیکنه،الانم از کناریخچال رد میشم د ...

باید تحمل کنی  میدونم خیلی بده

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏