2821
2789
عنوان

شستن ظرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 46 پست
به قران جلو جمع برگشت این حرفو زد من نمیدونم شوخی بود یاجدی ولی شوخیشم زشته .الان به شوهرم گفتم میگه ...

احتمالا همون شوخی کرده!

بهتر فردا بهش پیام بدی انقدر عصبی هستی که نمیتونی زنگ بزنی 

چون من با توجه به شناختی که از خودم دارم حتی مثلا اگر بخوام به مادر خودمم اینو بگم اخرش دعوا میشه!
پیام بده بگو ازش دلخوری  اصلا صحیح نبود اونم تو جمع در خصوصی ترین مساله ی زندگیت دخالت کنه

بچه دار شدن یا نشدن شما به خودت     مربوطه چون شمایی که مادرشی تا عمر داری زندگیتو وقف فرزندت کنی از نظر شرعی و و عرفی و انسانی بچه ات از تو مادر انتظار داره نه از مادر بزرگش  .

بنابراین اینکه کی دنیا بیاد یا اصلا دنیا بیاد یا نه قطعا با شماست  چون متعلق به خودته چون تو سرپرستی  تویی که از نیستی تا قد کشیدنش باهاشی زحمتشو میکشی

اینا رو بهش بگو 

مودبانه و با نرمی و سیاست بگو

بگو میدونم درکتون بالاست  و شما شوخی کردی دلم خواست کمی درد و دل کنم چون ازتون دلخور بودم امیدوارم اگر ناخواسته تندی شد ببخشید شما مادر مایید تاج سرمایید شما خالق دوم عشق منید دستتونو میبوسم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
احتمالا همون شوخی کرده! بهتر فردا بهش پیم بدی انقدر عصبی هستی که نمیتونی زنگ بزنی  چون من با ...

وااای نگو تروخدا نمیتونم الکی زبون بریزم اینهمه پیش هرکی نشسته گفته بچه بچه ابرومو برده حالا بگم تاج سرمایی. اونروز مامانم بهش زنگ زده به اونم گفته ما نوه میخوایم اعصاب برام نزاشته .من میگم بهش زنگ نزم تا خودش بزنگه بعد بگم از دستتون دلخورم به خاطر...این بهتر نیس ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام