2821
2789
عنوان

شستن ظرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 46 پست
عروس من دوسال تو دوران عقده وقتی میاد خونه ما ومحبت میکنه ومیخواد ظرف بشوره فقط میزارم بشقاب خودش وپ ...

مادرشوهر منم دوماهه اول عقد اصلا نمیزاشت ظرف بشورم ولی الان دیگه ذره ای رحم نداره فقط اونموقع میخواست خودشو خوب نشون بده 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو جیگری مادرشوهر نیستمادر شوهر مادرشوهر استارتر..ماشین ظرفشویی خریده فامیلاش ببینن

فدات دختر گلم ........مگه عروس با دختر خود آدم چه فرقی میکنه چطور دوست دارم دخترم در آرامش باشه اونوقت دختر مردم که با هزاران امید اومده تو خونه ما دلش روبشکونم وبرایش مخل آرامش باشم اونوقت با چه رویی به درگاه خدا قامت نماز ببندم وراز ونیاز کنم خدا پدرم رو درمیاره

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
شوهر من کاری نداره من احمقم .امروز رفته بودیم جشن سیسمونی دیدن فامیلشون من ماه دیگه میشه دوسال ک ازد ...

واقعا یعنی مادرشوهرت به شوخی بهت گفت؟

باورم نمیشه مادر شوهری واسه عروسش خط و نشون بکشه !!!! 

مگه اصلا اون میخواد تر و خشکش کنه خرجش بده بزرگش کنه !!!!!!!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
واقعا یعنی مادرشوهرت به شوخی بهت گفت؟ باورم نمیشه مادر شوهری واسه عروسش خط و نشون بکشه !!!!  ...

به قران جلو جمع برگشت این حرفو زد من نمیدونم شوخی بود یاجدی ولی شوخیشم زشته .الان به شوهرم گفتم میگه شوخی کرده حتما اخه اینم میشه شوخی هرچی بخوان میگن بعد اسمشومیزارن شوخی .به نظرتون فردا زنگ بزنم بهش بگم چرا اینجوری گفتید دارم منفجرمیشم از بغض

مادرشوهر منم دوماهه اول عقد اصلا نمیزاشت ظرف بشورم ولی الان دیگه ذره ای رحم نداره فقط اونموقع میخواس ...

نه خیالت راحت من از خدا میترسم وهرگز دل بنده خدارا نمیلرزونم تا آه بکشه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

[QUOTE=80002246]شوهر من کاری نداره من احمقم .امروز رفته بودیم جشن سیسمونی دیدن فامیلشون من ماه دیگه میشه دوسال ک ازد ...[/QUOTعزیزم من سه ماه نبوداومده بودم مادرش میگفت تنهایی بچه بیارهی میری خونه بابات اگه بچه بودکمترمیرفتی نمیدونم چه ربطی داره اخه دیدم نه همش میگه گفتم مامان فکرکردی من نازام الان چه وقته بچس دیدحریف من نمیشه به شوهرم گفت اونم بنده خداچیزی نتونست بگه اخرگردن شوهرم انداختم گفتم پسرت میگه زوده الان امااخرش این نی نی ماروغافل گیرکردناگهانی بدون رابطه مشکوک اومدتوزندگی ماحالاکه ویارم خیلی بده همش حالم خرابه مادرش به اشتباهش پی برده چون دیگه معاف شدم توکارهای خونش شکرخدااینم مزیت نی نی ماقربونش بشم

فرقی نمیکنه ظرف شستن کمک نکردن یعنی بی احترامی از نظر من نخورین منو نظر منه

امضات😂😂😂😂😂😂😂😂😁👏👏👏👏👏👏👏

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
[QUOTE=80002246]شوهر من کاری نداره من احمقم .امروز رفته بودیم جشن سیسمونی دیدن فامیلشون من ماه دیگه ...

خدا برات نگهش داره عزیزم .منم الان تو اقدامم ولی بهش نگفتم چون هی میخواد امار بگیره بعدم من دانشجوبودم از ساعت ۵حرکت میکردم که ۸یونی باشم الان دوسه ماهه درسم تموم شده حتی اونموقعم درکم نکرد شش ماه بعد عروسی گیر داد بهم شوهرم بهش گفته ما بچه نمیخوایم فعلا ولی از رو نمیرع

بسیار عالی . من امرور مادرشوهرمو نفرین کردم چون دلمو شکوند امیدوارم خدا جوابشو بده

نفرین نکن من یه بار که جوان بودم مادرشوهرم رو نفرین کردم نفرین برگشت طرف خودم اگه وقتی دلت میشکنه آه بکشی خدا دودمان طرف روآتیش میزنه

فدات دختر گلم ........مگه عروس با دختر خود آدم چه فرقی میکنه چطور دوست دارم دخترم در آرامش باشه اونو ...

خدایی منم منظورم نیست عروس کمک نکنه. اتفاقا وقتی اینجوری برخورد می بینه باید دختری کنه واسه مادر و پدرشوهرش. مثل پدر مادر خودش.خدا خیر بده به همچین پدر و مادرای باشعور و فهمیده ای

نفرین نکن من یه بار که جوان بودم مادرشوهرم رو نفرین کردم نفرین برگشت طرف خودم اگه وقتی دلت میشکنه آه ...

والا دختر نداره ک نفرین کنم سراون بیاد ولی اه کشیدم .ولی عمرا اگه جواب حرفایی ک بهم میزنه و دلمو میشکنه رو ببینه همیشه اونجور ادما خوش ترن

خدایی منم منظورم نیست عروس کمک نکنه. اتفاقا وقتی اینجوری برخورد می بینه باید دختری کنه واسه مادر و پ ...

هرکسی محبت کنه جواب محبتش رو از خدا میگیره وشخصیت خانوادگی اش رو نشون میده 

والا دختر نداره ک نفرین کنم سراون بیاد ولی اه کشیدم .ولی عمرا اگه جواب حرفایی ک بهم میزنه و دلمو میش ...

نه الان مادر شوهر من هر زجری که به من داد وحتی من روزی که دیدم خیلی پیر شده حلالش کردم ولی دونه دونه کارهایش رو داره به چشم جوابش رو میگیره ولی باز دلم میسوزه واز خدا میخوام که ببخشش

ماقاتل برادرمون که بیگناه برادرمان را کشت بالای دار بخاطر اشک مادرش بخشیدیمش

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز