2821
2789
عنوان

شستن ظرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 46 پست
ببخشید بیشعورن دیگه من امروز خونه مادرشوهرم بودیم دوسه تا خانواده ام مهمونشون بودن من رفتم شستم هیم ...

دقیقا مادر شوهر منم اینجوریه 

هی ظرف میاره میزاره تو سینک 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌
من نگاه میکنم به طرف اگه ببینه توکارام بهم کمک میکنه کمکش میکنم امادیدم نه میخوره وهیچ کمکم نمیکنه ا ...

خوشبحالت ک انقد جنم داری منم از قدرنشناسی متنفرم ولی بدبختانه نمیتونم مث خود طرف برخورد کنم مخصوصا اگه مادرشوهر باشه😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من دقیقا همین ماجرا پیش میومد ،میشستن جاریم‌و خواهر شوهر تکون نمیخوردن ،بعد برادر شوهرم عذاب وجدان می گرفت هی میگفت بیا بشین خسته شدی ،منم می گفتم باشه تو ظرف ا اب بریزم خشک نشه آقامون شب سختش میشه میخواد بشوره ،یعنی  مادر شوهرم آتیش می گرفت از این حرف ،ولی من واقعا شوهرم پشتم بود خودش دید اول اونا این رسم و شروع کردن که ظرف نشورن به من گفت تو هم حق نداری بشوری 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

منم وسط فیلم دیدنشون شوهرمو صدا کردم ظرفها رو با من آب بکشه 

اونم اومد آب کشید 

دیدم نهههه دریغ از یه ذره خجالت 

اصلا به روی خودشون نیاوردن 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

عروس من دوسال تو دوران عقده وقتی میاد خونه ما ومحبت میکنه ومیخواد ظرف بشوره فقط میزارم بشقاب خودش وپسرم رو بشوره وتا حالا تو این دوسال اجازه ندادم بشقاب منو شوهرم رو بشوره اصلا از درون خجالت میکشم که بخواد ظرف منو بشوره 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خوشبحالت ک انقد جنم داری منم از قدرنشناسی متنفرم ولی بدبختانه نمیتونم مث خود طرف برخورد کنم مخصوصا ا ...

عزیزم من خیلی اروم وبی زبون بودم دیدم نه واقعادارن ازم سواستفاده میکنن دیدم اینجورنمیشه شدم عین اوناپرومنم یادگرفتم ازشون شوهرم دعواهم بکنه من کارخودمومیکنم اونامن ادم بده کردن الان دیگه فهمیدن من دیگه همون ادم سابق نیستم

چه مادر شوهر خوب و با کلاسی 

خدا نکروه زبونم لال مگه عروس کلفته که بخواد مادرشوهر ازش بهره کشی کنه هر کسی برای خودش شخصیت داره وباید به شخصیتش احترام گذاشت واگه روزی انشاالله بره سره زندگی ش با افتخار تو کارها بهش کمک میکنم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیزم من خیلی اروم وبی زبون بودم دیدم نه واقعادارن ازم سواستفاده میکنن دیدم اینجورنمیشه شدم عین اونا ...

شوهر من کاری نداره من احمقم .امروز رفته بودیم جشن سیسمونی دیدن فامیلشون من ماه دیگه میشه دوسال ک ازدواج کردم تا تابستون مشغول دانشگاه بودم بفکر بچه نبودم پدرمو در اورد انقد دخالت کرد که بچه بیار اخه بیشعور منی ک دانشجوام راه دانشگاهمم دوره چه جوری بچه بیارم ولی الان دوسه ماهه خودمو شوهرم دوس داریم بیاریم .این ماهم اولین ماهی بود که اقدام کردم وای به خانواده شوهرم نگفتم ک بچه میخوایم امرور تو جشن بین اون همه ادم میگه وای به حالت اگه بزاری عقد یا عروسی برادرشوهرت یا پسر عموشون حامله بشی باید زودتربیاری حالا جالبه جفشتون فعلا قصد ازدواج ندارن حالا برادر  هیچی اخه پسر عمو شوهرم چه ربطی به من داره من نمیفهمم هیچی نگفتم لبخند زدم فقط ولی الان دارم اتیش میگیرم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز