2777
2789
عنوان

شستن ظرف

1734 بازدید | 46 پست

سلام 

من هروقت مادر شوهر خواهر شوهر یا جاریمو که تازه نامزد کرده با مادرشوهرم اینا دعوت میکنم 

هیچ وقت تو کارها یا ظرفدشستن بهم کمک نمیکنن 

در حالی که من خونه هاشون میرم میمونم تا اخر ظرفها رو میشورم 

امروز اومدم خوردن رفتن بامن موندمو کلی ظرف 

تازه من اصلا وقت ندارم 

چون چهار بعد ازظهر سر کارم 

اصلا درک نمیکنن 

من داشتم ظرف میشستم اونا واسه خودشون فیلم میدیدن ☹☹☹☹

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توام کار نکن و دعوتم نکن...

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
توام ازین ببعد نشور خونشون

من‌نمیتونم خودمو راضی کنم که ظرف نشورم بدم میاد 

اصلا دور از ادبه 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

من نگاه میکنم به طرف اگه ببینه توکارام بهم کمک میکنه کمکش میکنم امادیدم نه میخوره وهیچ کمکم نمیکنه اصلابه روی خودم نمیارم شده جایی رفتم مادرهمسرم میگه بروباهاش ظرف بشورتکون نخوردم ازجام میخوادخواهرشوهرباشه یاجاری حتی فامیلای خودم ازقدرنشناسی متنفرم

ببخشید بیشعورن دیگه من امروز خونه مادرشوهرم بودیم دوسه تا خانواده ام مهمونشون بودن من رفتم شستم هیم ظرف میاورد میزاشت که بشورم جالبه حالمم انقد بد بود ک نگو دلدردو کمردرد داشتم بعدش یه تشکرم نکرد نفهم من حاضرم نون خشک خونه خودم بخورم ولی اونهمه ظرفونشورم.بعد میگه تند تند بیاید خونمون😡😡

شوهرم ناراحت میشه باهم دعوا میکنیم

از حقت دفاع کن...بگو مگه منو اوردی برا دورازجون نوکری خانوادت..کار نکن خونشون اصلا و ابدا شخیصت داریم ما عروسا والا

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز