کل خوابت نشون میده احیانا همسرتو مردی نمی بینی که زرنگ وکاری باشه فکرمیکنی کمترتلاش وبیشترداره زندگی ...
سلام. میتونید خوابه منو هم تعبیر کنید؟
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
کل خوابت نشون میده احیانا همسرتو مردی نمی بینی که زرنگ وکاری باشه فکرمیکنی کمترتلاش وبیشترداره زندگی ...
من خواب دیدم یه جایی بودم که دوطرفم پره نونوایی بود هرکدوم یه شکل ولی همه داشتن نون بربری میپختن کیفیت نونا عالی بود سفید وپف کرده .نونوایی ها هم همشون تمیز وشیک بودن بعضیام داشتن خمیرارو میذاشتن توی تنور وبعداز آماده شدن نونا میذاشتن رو طبق ومن از بعضیاشون میخوردم ورد میشدم که خیلی خوشمزه میومد به نظرم
ممنون میشم تعبیر کنید
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
سلام عزیزم.شیراب روشنایی هستش روشنی توزندگی آب زیادی خیلی خوبه زندگیت بروفق مرادمیشه آن شاالله مرگ برای کسی که توخواب ببینه شروع زندگی دوبارست یعنی خداعمرتوازاول نوشته وامالباس لباس حجاب خوبه وخربزه هم دوری ازغم اندوه هست عمرشوهرعمت ازاول نوشته میشه...الله اعلم
برای همه درهایی که بستن اومدیم کل ساختمون روبخریم😊🤞