2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

478 بازدید | 57 پست

خواب دیدم شیر اب حیاط رو باز گذاشتم بعد یآدم رفت ببندم 

اب زیادی هدر رفت 

بعد خواب دیدم مادربزرگم به شوخی نفرینم کرد نفرین مرگ

بعد خواب دیدم لباسام همه تو ییک گونی بزرگه شلوآرم هم اویزوون بود 

بعدش خواب دیدم شوهرعمه ام مرده 

خواب خربزه هم دیدم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل خوابت نشون میده احیانا همسرتو مردی نمی بینی که زرنگ وکاری باشه فکرمیکنی کمترتلاش وبیشترداره زندگی واموالتونوهدرمیده ،بهش ایمان نداری ،نتیجه اش اینه که لیاقت خودتوبهترازاین میدونی ،اینا درضمیرناخوداگاهته ،بازم نشون میده خودت قویترازشوهرت هستی ازنظراقتصادی ولی یاری خوبی نمیکنه ،اگراینادرست نیست درموردت ،هدررفتن اب ب معنای بچه ومال است ،اصل تعبیرخواب درهرکس بنا بحالت وزندگی اون ادمه ،بزودی خبرخوشی هم انشالله بهتون میرسه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
من اصن خواب نمیبینم خدا رو شکر  سالی ماهی یبار اونم چی بشه ولی همه خوابام راسته برعکس بقیه زنا ...

منم خیلی کم خواب میبینم ولی گاهی اوقات ۲ ثانیه هم اگه چشمم گرم شه خواب میبینم.اونجور خواب دیدم خیلی میچسبه بهم

💟💟برای حل شدن مشکلات هممون:❤❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤❤
منم خیلی کم خواب میبینم ولی گاهی اوقات ۲ ثانیه هم اگه چشمم گرم شه خواب میبینم.اونجور خواب دیدم خیلی ...

من بچم تازه خوابید برم بخوابم ببینم خوابی چیزی کاسب میشم یا ن 😂😂😂😂

کل خوابت نشون میده احیانا همسرتو مردی نمی بینی که زرنگ وکاری باشه فکرمیکنی کمترتلاش وبیشترداره زندگی ...

سلام. میتونید خوابه منو هم تعبیر کنید؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
سلام. میتونید خوابه منو هم تعبیر کنید؟

چشم ،خیره انشالله ،بگوعزیزم،معذرت سلام یادم رفت ،سلام بروی ماهت

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
کل خوابت نشون میده احیانا همسرتو مردی نمی بینی که زرنگ وکاری باشه فکرمیکنی کمترتلاش وبیشترداره زندگی ...

من خواب دیدم یه جایی بودم که دوطرفم پره نونوایی بود هرکدوم یه شکل ولی همه داشتن نون بربری میپختن کیفیت نونا عالی بود سفید وپف کرده .نونوایی ها هم همشون تمیز وشیک بودن بعضیام داشتن خمیرارو میذاشتن توی تنور وبعداز آماده شدن نونا میذاشتن رو طبق ومن از بعضیاشون میخوردم ورد میشدم که خیلی خوشمزه میومد به نظرم

ممنون میشم تعبیر کنید

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

سلام عزیزم.شیراب روشنایی هستش روشنی توزندگی آب زیادی خیلی خوبه زندگیت بروفق مرادمیشه آن شاالله مرگ برای کسی که توخواب ببینه شروع زندگی دوبارست یعنی خداعمرتوازاول نوشته وامالباس لباس حجاب خوبه وخربزه هم دوری ازغم اندوه هست عمرشوهرعمت ازاول نوشته میشه...الله اعلم

برای همه درهایی که بستن اومدیم کل ساختمون روبخریم😊🤞