2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 57 پست
چشم ،خیره انشالله ،بگوعزیزم،معذرت سلام یادم رفت ،سلام بروی ماهت

چشمتون بی بلا. لطف میکنید

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من خواب دیدم یه جایی بودم که دوطرفم پره نونوایی بود هرکدوم یه شکل ولی همه داشتن نون بربری میپختن کیف ...

نون یعنی روزی خدابهت روزی میده یه صدقه ای هم بده خوبه ..الله اعلم

برای همه درهایی که بستن اومدیم کل ساختمون روبخریم😊🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نون یعنی روزی خدابهت روزی میده یه صدقه ای هم بده خوبه ..الله اعلم

حتما صدقه میذارم. ممنون که وقت گذاشتی

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من خواب دیدم یه جایی بودم که دوطرفم پره نونوایی بود هرکدوم یه شکل ولی همه داشتن نون بربری میپختن کیف ...

بهترین خواب رودیدین خداروشکر،اگه گرسنه نخوابیده باشی وخودتومجبور ب کم خوری نکردی معنیش روزی حلال وپربرکته ،شایدنگران رزق وروزی تون شدی این خواب بهت گفته نترس وروزی حلالت قطع نمیشه ،پول حلالی هم بدستت میرسه ب امیدخدا

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
خواهش گلم

قربونت اینم لطف میکنی تعبیر کنی:

خواب دیدم یه سفره خیلی خوشگل تویه خونه که پره پنجره بود انداخته بودم بعدنمیدونم چی شد که توی یکی از ظرفا ادرار کردم یهو دیدم کلی مرد وزن وغریبه وآشنا جمع شدن تو خونه اون ظرفی که توش ادرار بودو دست به دست میچرخوندنو ازش میخوردن. منم چیزی نمیگفتم انگار 

بهترین خواب رودیدین خداروشکر،اگه گرسنه نخوابیده باشی وخودتومجبور ب کم خوری نکردی معنیش روزی حلال وپر ...

نه من همیشه سیرمیکنم خودمو قبل از خواب. دقیقا چندوقتیه خیلی نگران وضع مالیمم. لطف کردی وقت گذاشتی یدونه خواب یگم دیدم که همینجا نوشتم اگه حوصله داشتید زحمت اونم بکشید خیلییییی ممنونم

قربونت اینم لطف میکنی تعبیر کنی: خواب دیدم یه سفره خیلی خوشگل تویه خونه که پره پنجره بود انداخته بو ...

ادرارنشانه رفع مشکلات هرکسی که اون خورده ،خوابای خوبی می بینی دل پاکی داری عزیزم

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
ادرارنشانه رفع مشکلات هرکسی که اون خورده ،خوابای خوبی می بینی دل پاکی داری عزیزم

قربونت برم شما لطف داری. خدا میدونه جز خودش کسیرو ندارم با این خوابا دلگرمم میکنه💜💜💜💜

@آذریا     ایشون استادن توی تعبیر خواب

خخخخخخخ قربونت برم چرامشتری مارومیپرونی دشت اول ؟

😐😐😐وا خداحافظ

معذرت میخوام ،شوخی کردم ابجی خوشگلم ،مرگ من ناراحت نشو،ب روح مادرم فقط شوخی خواهرانه بود،منوببخش     

بهترین خواب رودیدین خداروشکر،اگه گرسنه نخوابیده باشی وخودتومجبور ب کم خوری نکردی معنیش روزی حلال وپر ...

سلام خواب دیدم تو خونه قبلیمون هستیم  و درخونمون رو زدن دختردائیم سید هست با ماشین برادرش و دوتا بچهاش اومدن دم دره ما از شهرستان من و مامان و خواهرم رفتیم دم در گفت شما چرا از خونه بیرون نمیاین عیده چرا نیومدید شهرستان  بعدش بما چندتا عکس داد  به خواهرم عکس مادربزرگ مرحوممو داد بمن عکس بچگیموداد و یک عکس هم بود که برادرام توش  بودن داشتن قلیون میکشیدن اونم بدون پیرهن 

آخرش  داشت میرفت ۵۰ هزارتومن بمن داد و ۵۰ هزارتومن به خواهرم عیدی داد ولی داخل منزل نیومد اومده بود سر بزنه فقط 

تعبیرش چیه ؟  خودم خیر تعبیر کردم و حاجت روایی 

ممنونم  اگه تعبیرشو بگین 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
معذرت میخوام ،شوخی کردم ابجی خوشگلم ،مرگ من ناراحت نشو،ب روح مادرم فقط شوخی خواهرانه بود،منوببخش &n ...

عزیزم میگی تعبیرشو ممنون  

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .