2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 57 پست
معذرت میخوام ،شوخی کردم ابجی خوشگلم ،مرگ من ناراحت نشو،ب روح مادرم فقط شوخی خواهرانه بود،منوببخش &n ...

😘😘😘😘😘😌اهان عب نداره قسمم نخور😡

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
سلام خواب دیدم تو خونه قبلیمون هستیم  و درخونمون رو زدن دختردائیم سید هست با ماشین برادرش و دوت ...

خیرهم هست انشاالله ،مشکلی دارین که فکرمیکنین حل شدنی نیست واین یکم ازایمانتونو کم کرده ،یعنی باخدا دوستانه قهرکرده یکی ازشماکه توخواب بوده جزاونیکه امدسراغتون ،صبروشکرکه زیادبشه دعاهم برآورده میشه ،خونه درخواب بیننده خواب یامادرشه ،نذری بکنیدخداپسندانه تا مشکلتون حل بشه ،که خواهدشد نیامدن سیدداخل خونه نشونه قهرویادوری ازخدایی که قبلا باهاش دوستتربودین 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیرهم هست انشاالله ،مشکلی دارین که فکرمیکنین حل شدنی نیست واین یکم ازایمانتونو کم کرده ،یعنی باخدا د ...

ممنونم  چقدر درست بود همش عین حقیقت  مرسی ازتون 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
چشم ،فداتشم بخشیدی منو        

یک خواب دیگمم بگم ؟

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .

خواب دیدم که از کوچه خونمون که بن بست بوده یه راه باز کردن تا حرم یعنی یه کوچه بالا تر مبشد ولی دقیق نمیدونم حرم کدوم امام بود یه راه خاکی بود که از بن بست باز کزده بودن میرفت برای حرم منم خوشحال خوشحال که این حزم اینقدر نزدیک ما بوذ من خبر نداشتم موقع اذان هم بود من چادر رنگی سر کردم بدو بدو کع برم نماز بخونم اونجا اینقدر خوشحال بودم که میگفتم همش میام دیگه نمازامو اینجا میخونم .بعدشم که نماز تموم شد اومدم تو حیاطش بهم نذری دادن اونم خوردم

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   
من خواب دیدم یه جایی بودم که دوطرفم پره نونوایی بود هرکدوم یه شکل ولی همه داشتن نون بربری میپختن کیف ...

تعبییرش اینکه اگه امروز بری نونوایی نون بگیری نون بهت نمیرسه وشاترم باهات بحثش میشه چون بی اجازه دست به نونا زدی...!!

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 
خواب دیدم که از کوچه خونمون که بن بست بوده یه راه باز کردن تا حرم یعنی یه کوچه بالا تر مبشد ولی دقیق ...

اول بگم نمازخوندن درخواب که ایمنی وسعادت ونجات ازسختی توبیداریه ،قبلا گریه ها وغصه هات زیادبوده ،ب نظر درموردازدواجت نگرانی داشتی ،اما مردزندگی خوبی درانتظارته اگه هنوزعروس نشدی ،حرم وبازشدن کوچه بن بست وچادر همشون بخت خوب هستن ،انشاالله  که درست تعبیرکرده باشم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه