simge مدیر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 13892 عنوان تعبیر خواب | مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 57 پست خواب دیدم شیر اب حیاط رو باز گذاشتم بعد یآدم رفت ببندم اب زیادی هدر رفت بعد خواب دیدم مادربزرگم به شوخی نفرینم کرد نفرین مرگبعد خواب دیدم لباسام همه تو ییک گونی بزرگه شلوآرم هم اویزوون بود بعدش خواب دیدم شوهرعمه ام مرده خواب خربزه هم دیدم خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 1397/10/27 | 05:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیارااا عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 اول بگم نمازخوندن درخواب که ایمنی وسعادت ونجات ازسختی توبیداریه ،قبلا گریه ها وغصه هات زیادبوده ،ب ن ... من که شو ور کردم یعتی قراره باز ازدواج کنم خخخخخ شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
ghazaliiiii عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 303 قربونت اینم لطف میکنی تعبیر کنی: خواب دیدم یه سفره خیلی خوشگل تویه خونه که پره پنجره بود انداخته بو ... ادراربرای داشتن زیادفرزندتعبیرمیشه بیشتر...الله اعلم برای همه درهایی که بستن اومدیم کل ساختمون روبخریم😊🤞
ghazaliiiii عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 303 خواب دیدم که از کوچه خونمون که بن بست بوده یه راه باز کردن تا حرم یعنی یه کوچه بالا تر مبشد ولی دقیق ... بن بست رسیدن به ارزوهاته نذری داشتی فکنم ادانکردی الله اعلم برای همه درهایی که بستن اومدیم کل ساختمون روبخریم😊🤞
تیارااا عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 بن بست رسیدن به ارزوهاته نذری داشتی فکنم ادانکردی الله اعلم مرسی عزیزم .نذری یادم نمیاد شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
ghazaliiiii عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 303 مرسی عزیزم .نذری یادم نمیاد نمیدونم عزیزم خواب یه نشانه ازطرف خداوندی برای همه درهایی که بستن اومدیم کل ساختمون روبخریم😊🤞
تیارااا عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 نمیدونم عزیزم خواب یه نشانه ازطرف خداوندی امیدوارم که خیر باشه و دره رحمت باشه الهی امین شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
ghazaliiiii عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 303 امیدوارم که خیر باشه و دره رحمت باشه الهی امین الهی آمین برای همه درهایی که بستن اومدیم کل ساختمون روبخریم😊🤞
1370خداهمراهتان عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 5143 من که شو ور کردم یعتی قراره باز ازدواج کنم خخخخخ نه ،گفتم برای هرکس ازیک خواب چندین نوع تعبیرمیشه ،پس ببین گشایش زندگیت درگرو ایمانته ،ولی فکرنکنم مردبدی درزندگیت داشته باشی چون حریم حرم نشونه حمایت یک مردخوبه ،یک مردخیلی خوب ازت حمایت میکنه انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
تیارااا عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 نه ،گفتم برای هرکس ازیک خواب چندین نوع تعبیرمیشه ،پس ببین گشایش زندگیت درگرو ایمانته ،ولی فکرنکنم مر ... اره واقعا شوهرم مرد خوبی و حمایتم میکنه حیف که کار نداره و دستش خالی شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
1370خداهمراهتان عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 5143 اره واقعا شوهرم مرد خوبی و حمایتم میکنه حیف که کار نداره و دستش خالی خوب بزودی انشالله کارابرومندپیدامیکنه ،وخیلی خوشحال میشین مطمئن باش انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
تیارااا عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 خوب بزودی انشالله کارابرومندپیدامیکنه ،وخیلی خوشحال میشین مطمئن باش وای خدا از دهنت بشنوه ممنونم واقعا برامون دعا کن شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
1370خداهمراهتان عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 5143 وای خدا از دهنت بشنوه ممنونم واقعا برامون دعا کن الهی ب حق خودت کمک کن شوهرا وپدرای خوب شرمنده زن وبچشون نشن واوناییم که مشکل دیگه دارن دلشونوشادکن باحل مشکلاتشون ،الهی آمین یا ارحمن راحمین انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
تیارااا عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 الهی ب حق خودت کمک کن شوهرا وپدرای خوب شرمنده زن وبچشون نشن واوناییم که مشکل دیگه دارن دلشونوشادکن ب ... اللهی امین شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه