چهل روز پيش در هفته هيجده با سرويكس ٢٥.٥سركلاژ شدم سونو بهد سركلاژ اصلا طول سرويكس و نزده بود معذرت ميخوام امروز رفتم كه دستشويي خودم و كه ميشستم رحمم و احساس ميكردم ممكنه سرويكسم كم شده و زايمان زودرس داشته باشم ؟؟؟ استراحت مطلقم و فقط دستشويي فرنگي ميرم ،ممكنه سرويكسم اومده باشه پايين دوباره يا براي بزرگ شدن بچه هستش چون بارداري اولمه هيچ تجربه اي ندارم و خيلي ميترسم كه زايمان زودرس داشته باشم لطفا لطفا اگه كسي تجربه اي داره كمكم كنه
استارتر منم از زایمان زودرس میترسم سونو 18هفته طول سرویکسم 32بود و دکتر سرکلاژم نکرد هرچی اصرار کردم.الان 26هفته ام و شبا از درد استخوان شرمگاهی گریه میکنم وقتی میخوام جابجا بشم.منم استراحتم.ولی باز میترسم.دیگه سونوی سرویکس هم نرفتم.تو هم استزاحت کن و شبا ک میخوابی ی پتو مسافرتی تا کن بزار زیر باسنت یا تختتو شیب کن.انشاللا ک چیزی نیست .
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ممنونم اين احساس سفتي تو واژن هنگام دستشويي تو بارداري طبيعيه همه دارن ؟
سفتی رو نمیدونم چیه.شاید منظورت زیر شکم یا رحمته ک سفت میشه؟یبوستت رو هم درمان کن یا شربت لاکسی ژل بخور یا قرص فمی لاکت.مایعات زیاد بخور.یبوست و زور زدن برات سمه.مراقب خودت باش.انشالله نی نی سالم بیاد بغلت