2777
2789
عنوان

علائم زايمان زودرسس؟؟؟؟؟

133 بازدید | 18 پست

چهل روز پيش در هفته هيجده با سرويكس ٢٥.٥سركلاژ شدم سونو بهد سركلاژ اصلا طول سرويكس و نزده بود معذرت ميخوام امروز رفتم كه دستشويي خودم و كه ميشستم رحمم و احساس ميكردم ممكنه سرويكسم كم شده و زايمان زودرس داشته باشم ؟؟؟ استراحت مطلقم و فقط دستشويي فرنگي ميرم ،ممكنه سرويكسم اومده باشه پايين دوباره يا براي بزرگ شدن بچه هستش چون بارداري اولمه هيچ تجربه اي ندارم و خيلي ميترسم كه زايمان زودرس داشته باشم لطفا لطفا اگه كسي تجربه اي داره كمكم كنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معذرت ميخوام احساس كردم اونجام سفت شده انگار رحمم اومده بود پايين.البته يبوست هم دارم

یبوستت رد در مان کن اصلا خوب نیست.روزی ۵تا کیوی بخور خوب شی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

استارتر منم از زایمان زودرس میترسم سونو 18هفته طول سرویکسم 32بود و دکتر سرکلاژم نکرد هرچی اصرار کردم.الان 26هفته ام و شبا از درد استخوان شرمگاهی گریه میکنم وقتی میخوام جابجا بشم.منم استراحتم.ولی باز میترسم.دیگه سونوی سرویکس هم نرفتم.تو هم استزاحت کن و شبا ک میخوابی ی پتو مسافرتی تا کن بزار زیر باسنت یا تختتو شیب کن.انشاللا ک چیزی نیست .

معذرت ميخوام احساس كردم اونجام سفت شده انگار رحمم اومده بود پايين.البته يبوست هم دارم

یبوستو درمان کنید

منم دارم و اب میریزم رو انجیر و خیس میکنم صبح ناشتا ابشو میخورم واقعا عالیه

خدایا خودت مراقب دوقلوهام باش  🙏
استارتر منم از زایمان زودرس میترسم سونو 18هفته طول سرویکسم 32بود و دکتر سرکلاژم نکرد هرچی اصرار کردم ...

ممنونم اين احساس سفتي تو واژن هنگام دستشويي تو بارداري طبيعيه همه دارن ؟

نميدونم اين احساس سفتي تو واژن طبيعيه در بارداري يا نه

نمی دونم منظورت چیه ولی من واژنم درد شدید داشتم کل بارداری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دوست عزیز یبوستت خطرناکه ها .کیوی بخور روزی چند نوبت خوب شی.چون زور زدن خوب نیس

برا یبوست حتما به دکترت بگو

برات دارو میده

یبوست خوب نیست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ممنونم اين احساس سفتي تو واژن هنگام دستشويي تو بارداري طبيعيه همه دارن ؟

سفتی رو نمیدونم چیه.شاید منظورت زیر شکم یا رحمته ک سفت میشه؟یبوستت رو هم درمان کن یا شربت لاکسی ژل بخور یا قرص فمی لاکت.مایعات زیاد بخور.یبوست و زور زدن برات سمه.مراقب خودت باش.انشالله نی نی سالم بیاد بغلت