2777
2789
عنوان

شمام همچین فامیلایی دارین؟😩😤

| مشاهده متن کامل بحث + 3060 بازدید | 180 پست

داري ميبيني كه كافي نيست البته اين حد صميميت مال يه روز دوروز نيست و يه جوريه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا ده بار دعوتم کردن برم خونشون من پیچوندم..تا الان نرفتم خونشون..تولدم که مجلسه زنونس اون دوتا ...

عزیز من پیچوندم یعنی چی رک بگو با این اخلاقیاتتون خوشم نمیاد ببینمتون چه برسه به اینکه دعوتم کنید و مهمونی

خب وقتی از مجردی اذیتش میکردن باید قطع رابطه کنه نه که بگه ویارم لواشکه😐

معلوم نيست داستان چيه بايد با موچين حرف بكشي از دهنش منم بي اعصاب برم بهتره 😂😂😂😂

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
به خدا ده بار دعوتم کردن برم خونشون من پیچوندم..تا الان نرفتم خونشون..تولدم که مجلسه زنونس اون دوتا ...

استارتر جون عزیزدلم ویار تو از کجا فهمیده گلم 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...

یه جای کار می لنگه استارتر بعضی از سوالها رو جواب نمی ده برا بقیه جواب ها هم از موضع ترحم حرف می زنه فکر کنم سر کاریم

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
خب وقتی از مجردی اذیتش میکردن باید قطع رابطه کنه نه که بگه ویارم لواشکه😐

با  دختر خالم تلفنی صحبت میکردم گفتم ویارم لواشکه..اونم گفت پیدا میکنم و فلان همونجا گوشیرو پسرخالم ازش گرفت..من سرد باهاش حرف میزدم..حتی وقتی تلفنو داد به پسر خالم بعده کمی احوالپرسیه خشکو خال تلفنو دادم به شوهرم...اما فرداش با یه شماره ناشناس زنگ زد .

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

وای منو یاد بچه گیام انداختی استارتر 

منم یادمه راهنمایی میرفتم دو سه نفر از فامیل روم نظر داشتن ‌هی خودشونو میمالیدن بهم  کثافتا 

با همسایه مون خیلی رفت وآمد داشتیم

با دختراش دوس بودیم. بابای بی شرفشون منو یه جایی تنها میدید منو بغل میکرد ماچم میکرد و خودشو میمالید بهم. منم بچه بودم اصلا نمیدونسم چ گ و ه ی میخوره. 

خب به خاله هات بگو لطفا وقتی مجلس زنونس همسراتونو نیارید با ناراحتی بگو که بفهمن ناراحت شدی از این کار اگه بازم تکرار کردن کلا قطع رابطه کن سعی کن کمتر تلفناشونو ج بدی اگه تو یه هفته پنج بار زنگ زدن یه بارشو ج بده 

با  دختر خالم تلفنی صحبت میکردم گفتم ویارم لواشکه..اونم گفت پیدا میکنم و فلان همونجا گوشیرو پسر ...

اووووووووووووووووف همونجا شوهرت میگفت دعوا میکرد فحشش میداد چقد خونسرد 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز