2821
2789
عنوان

لانگ دیستنس

1984 بازدید | 59 پست

بچه ها اگ تو رابطه ی لانگ و مجازی، طرف به دلت نشینه، هیچ حرفی باهاش نداشته باشی، ممکنه به نظرتون تو ملاقات و این دیت این حس از بین بره؟ ینی ممکنه این بی میلی بخاطر مجازی بودن و دور بودن باشه؟ خصوصیات خوبی داره ولی هرکاری میکنم به دلم نمیشینه. جز صب بخیر و شب بخیر و یکم حرف دیگ، هیچ حرفی ندارم بزنم. ابراز علاقه که هیییییچ، فقط از طرف اونه.

گاهی نگفته قرعه به نام «تو» میشود... ✨

نه .نمیشه ..شاید فقط قیافش گولت بزنه .اما قیافه که نشد نون و آب و خوشبختی

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهمش بزن الکی وقت خودت و اونو هدر نده وقتی الان اینجوریه قطعا حست هم نسبت بهش توی حضوری عوض نمیشه

یوسف گم گشته هم آخر به کنعان بازگشت یوسف من ،پیرگشتم ، وقت برگشتن نشد؟

نه .نمیشه ..شاید فقط قیافش گولت بزنه .اما قیافه که نشد نون و آب و خوشبختی

نه از همه نظر شرایطش خوبه، و اگ منطقی فک کنم باید ادامه بدم. اما میترسم مرد خوبی باشه که باهاش سازگاری ندارم. درواقع هیجانش کمه.

گاهی نگفته قرعه به نام «تو» میشود... ✨

فکرنکنم-من رابطم لانگ دیستنس ولی خب خیلی ویدئوکال میکردیم و اینکه حرفم داشتیم واسه گفتن

من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...