2777
2789
عنوان

لانگ دیستنس

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 59 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا ب من گفتن نرو دیت و خوشت نمیاد

ولی اخلاقش خوب بود ادامه دادم قیافشم حالا تا حدودی دیگ دوست دارم

یه دیدار برو اگ نخواستی کات کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین دلیل اینکه به دلت نمیشینه چیه؟ قیافشو دوس نداری رفتارشو دوس نداری یا....؟معمولا اینا از نزدیک ب ...

بیشتر رفتارشو، خیلی آروم و خوبه. هیجان نداره. میدونی من خودم ژنتیک کم حرفم، بجز با بعضیا. این آدمم پر حرفی منو در نمیاره. وگرنه همه جوره خوبه

گاهی نگفته قرعه به نام «تو» میشود... ✨

سلام

این ارتباط کلا زیاد صحیح نیست،چون ممکنه شما با یه آدم متاهل وارد رابطه بشید (البته بنظرم کسی که متاهل هستش مخصوصا خانم ها باید قید کنند داخل بیو پروفایل) چون شناختی ندارید ،و از همه مهمتر الان مخصوصا خانم ها بیشتریا پروفایلاشون باز هستش و عنوان نمی کنند که متاهل هستند و اصلا هیچ نشانه ای هم نمیزارن، این برای آقایون هم صدق می کنه. این رابطه ها مشکلش اینه که هیچیش معلوم نیست که طرف مقابل کی هستش.

در مسیر پیشرفت، با قلبی سرشار از انرژی و لبخندی بر لب.

بهمش بزن الکی وقت خودت و اونو هدر نده وقتی الان اینجوریه قطعا حست هم نسبت بهش توی حضوری عوض نمیشه

خودمم همین حس و دارم. اگ بدونی الان ۴ سال بیشتره، و من ۳ بار تموم کردم اما باز شروع شده. و تو این ۴ سال نرفتم ببینمش. مرخصی گرفتم خرداد چند روزی برم ببینیم همو. ولی به دلم نیست که نیست.

منم عزیزم خیلی خیلی ازم دوره

ما هم اول ارتباطمون فقط دوس معمولی بودیم و بعد که اون ابراز علاقه کرد من اصلا توی این فازا نبودم و حس خاصی نداشتم بهش ، بدم نمیومد ولی خب عاشق هم نبودم ، همهش منتظر بودم اون روی بدشو ببینم ، ولی همون موقع هم منتظر بودم وقت حرف زدنمون برسه ، شاید روزی چهارساعت حرف میزدیم در حالی که جفتمون تو شلوغ ترین حالت ممکن بودیم

و خب بعد از سه ماه صحبت کردن واقعا با خودم کنار اومدم که عاشقشم و خیلی برام مهمه و خیلی دوسش دارم و شاید از اول هم این همه ارزشش رو انکار میکردم

یکم به خودتون زمان بدید

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

منم دقیقاااا شرایط شمارو دارم و فکر میکنم با قرار هم هیچ علاقه ای بهش نخواهم داشت بلکه حالم بهم میخو ...

واااااااااااایییییییی چقد منی. هر شب ساعت 00: 00 بهم پیام عاشقونه میده. دیشب دیگ داشتم کفری میشدم. حتی بدون شب بخیر خابیدم. الانم از صب دوتا پیام داده، هنوز باااز نکردم ببینم چی گفته

بنظرم باید حسه باشه ذوق همو داشته باشید حالا ی بار همو ببینید شاید مهرتون تو دل هم افتادبنظرت میشه ا ...

دوستمم میگه برو ببینش، چیزی رو از دست نمیدی. خیلی شک دارم برم یا نه؟ دارم دیوونه میشم. مخصوصا چون اشناییمون مال سال ها قبله. و براش احترام زیادی قائلم

خودمم همین حس و دارم. اگ بدونی الان ۴ سال بیشتره، و من ۳ بار تموم کردم اما باز شروع شده. و تو این ۴ ...

عزیزم خودتو انقدر درگیرش نکن اگه قرار بود چیزی بشه توی این ۴سال میشد بزارش کنار یه ادم خوب بیاد توی زندگیت دوستی مجازی بدرد نمیخوره

نر های سایت به من درخواست ندن

اینجا ب من گفتن نرو دیت و خوشت نمیادولی اخلاقش خوب بود ادامه دادم قیافشم حالا تا حدودی دیگ دوست دارم ...

ممنون عزیزم تجربه اتو گفتی. پس امیدی هست. این حرفت رو دوست صمیمیم همیشه بهم میگه. فقط میشه بگی تو ام تو مجازی مثل من بهش حسی نداشتی؟ بعد اینکه ما خیلی دوریم، این برم ببینمش، خدا میدونه کی دوباره بشه؟

ممنون عزیزم تجربه اتو گفتی. پس امیدی هست. این حرفت رو دوست صمیمیم همیشه بهم میگه. فقط میشه بگی تو ام ...

اگ خیلی دوره و اصلا قیافه ب دلت نیس ادامه نده

ما ۱ساعت فاصله داریم ولی اخلاقش فعلا از پسرایی ک قبلا صحبت کردم بهتر بوده -مشکلش بی پولیه😂ک اونم خودم واقعا موندم دیگ چ کنم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)