2777
2789
عنوان

لانگ دیستنس

2056 بازدید | 59 پست

بچه ها اگ تو رابطه ی لانگ و مجازی، طرف به دلت نشینه، هیچ حرفی باهاش نداشته باشی، ممکنه به نظرتون تو ملاقات و این دیت این حس از بین بره؟ ینی ممکنه این بی میلی بخاطر مجازی بودن و دور بودن باشه؟ خصوصیات خوبی داره ولی هرکاری میکنم به دلم نمیشینه. جز صب بخیر و شب بخیر و یکم حرف دیگ، هیچ حرفی ندارم بزنم. ابراز علاقه که هیییییچ، فقط از طرف اونه.

گاهی نگفته قرعه به نام «تو» میشود... ✨

نه .نمیشه ..شاید فقط قیافش گولت بزنه .اما قیافه که نشد نون و آب و خوشبختی

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه .نمیشه ..شاید فقط قیافش گولت بزنه .اما قیافه که نشد نون و آب و خوشبختی

نه از همه نظر شرایطش خوبه، و اگ منطقی فک کنم باید ادامه بدم. اما میترسم مرد خوبی باشه که باهاش سازگاری ندارم. درواقع هیجانش کمه.

گاهی نگفته قرعه به نام «تو» میشود... ✨

فکرنکنم-من رابطم لانگ دیستنس ولی خب خیلی ویدئوکال میکردیم و اینکه حرفم داشتیم واسه گفتن

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قول میدم بچمونو مثل خودت بزرگ کنم عزیزقلبم-برو شهادت مبارکت باشه:)05.05.20 تاریخی که هیچ وقت فراموشم نمیشه...