2777
2789
عنوان

لانگ دیستنس

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 59 پست
عزیزم برو بنظرم نهایت اوکی نیستی خیلی محترمانه بهش بگوولی اگ اون حس اولیه رو تو چت نگیری دیگ نمیگیری ...

دقیقا اون کشش رو ندارم بهش. فقط حیفم میاد از خوبیاش. با توجه به شرایط خودم خیلی گزینه ی خوبیه برام. کاش دوسش میداشتم. 😞

گاهی نگفته قرعه به نام «تو» میشود... ✨

پ من چ کنم ک طرف هم میره کرج هم شمال بنظرتون ادامه بدم ؟خیلی ب دلم نشسته

ینی چرا هم میره کرج هم شمال؟ شما خودت کرجی؟ اگ با اون چیزی که از یه مرد میخای، مطابقت داره از دستش نده، دوسش داری، این خیلی خوبه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودمم همین حس و دارم. اگ بدونی الان ۴ سال بیشتره، و من ۳ بار تموم کردم اما باز شروع شده. و تو این ۴ ...

تو چرا بری دیدنش ؟؟از زمین به آسمون میباره ..چرا اون نمیاد !!؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نه از همه نظر شرایطش خوبه، و اگ منطقی فک کنم باید ادامه بدم. اما میترسم مرد خوبی باشه که باهاش سازگا ...

چه حوصله ای داری ۴ساله ادامه دادی بدون اینکه قیافشو ببینی حتی شناسنامشو .خودت حاضری بری یه شهر دور از شهر زادگاهش با فرهنگ متفاوت و آدمهای متفاوت و دوری از پدر و مادرت ؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

منم رابطم لانگهببین اولاش یه چت معمولی بود البته برامن هیچگونه وابستگی نداشتم اما بعد اولین دیت انگ ...

واقعااا؟؟ چقد خوب. امیدوارم کردی. 🥹 راس میگی اره، اینش بده، منم خیلی ازش دورم، فک نکنم باز دوباره کی قسمت بشه همو ببینیم. البته اگ همین بار اول رو عزمم و راسخ کنم برم ببینمش.

چه حوصله ای داری ۴ساله ادامه دادی بدون اینکه قیافشو ببینی حتی شناسنامشو .خودت حاضری بری یه شهر دور ا ...

قیافشو ک دیدم. از وضعیت شناسنامشم باخبرم. مثل خودم جدا شده، منتها بچه نداره. عزیزم من تا همین چند وقت پیش کارامو کرده بودم برم آلمان برای همیشه. متاسفانه سفارت بسته شد، جنگ شد و کنسل شد. شهر دور که چیزی نیس در برابر کشور غریب. مشکل من دوری نیس، فقط اینه که به دلم ننشسته.

اون باید تلاش کنه بیاد تورو ببینه نه اینک تو بری

جدی؟؟؟؟ از چه نظر میگی؟ خب من نمیخام اون بیاد. اون بیاد همش من باید ببرمش اینور اونور حوصلش سر نره.

قیافشو ک دیدم. از وضعیت شناسنامشم باخبرم. مثل خودم جدا شده، منتها بچه نداره. عزیزم من تا همین چند وق ...

پس بیخیالش شو .چون تا وقتی به دلت ننشسته .از نزدیکم ببینی فایده نداره .بزار اونم تکلیفش زودتر معلوم بشه .

ینی چرا هم میره کرج هم شمال؟ شما خودت کرجی؟ اگ با اون چیزی که از یه مرد میخای، مطابقت داره از دستش ن ...

ینی بچه ی کرجه

ولی الان رفته شمال مغازه رو برده اونجا

ولی پدر مادرش کرجن

ولی میگ میام کرج نمیدونم والا

اره دقیقا همه چیزش اوکیه

ولی دوستم مسخره میکنه میگ ادم قحطه رفتی گیر دادی ب شهرستانیا

میگ واقعا اگ بیاد خاستگاریت بخای بری شمال یا کرج زندگی کنی احمقی...

خب اون آستارا زندگی میکنه و اوایل قبل اینکه اعتراف کنه دوسم داره، همش میگفت بیا تا کل شهرای این طرفا ...

خب بیاد دنبالت تورو ببره شهرش

بعدشم شهر تو ربطی ب جاهای دیدنی نداره بابد دیت اول برید کافه و اون حساب کنه تو شهر تو

یه نگاهی ب تاپیکات انداختم ،به نظر خانوم ساده ایی هستی-قید این مرد هم بزن معلومه دوستش نداری ،اگ اپلیکیشن بله رو داری تو این کانال عضو شو ب دردت میخوره

@jadehrabete

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)