بچه ها اگ تو رابطه ی لانگ و مجازی، طرف به دلت نشینه، هیچ حرفی باهاش نداشته باشی، ممکنه به نظرتون تو ملاقات و این دیت این حس از بین بره؟ ینی ممکنه این بی میلی بخاطر مجازی بودن و دور بودن باشه؟ خصوصیات خوبی داره ولی هرکاری میکنم به دلم نمیشینه. جز صب بخیر و شب بخیر و یکم حرف دیگ، هیچ حرفی ندارم بزنم. ابراز علاقه که هیییییچ، فقط از طرف اونه.
خودمم همین حس و دارم. اگ بدونی الان ۴ سال بیشتره، و من ۳ بار تموم کردم اما باز شروع شده. و تو این ۴ ...
اون باید تلاش کنه بیاد تورو ببینه نه اینک تو بری
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام این ارتباط کلا زیاد صحیح نیست،چون ممکنه شما با یه آدم متاهل وارد رابطه بشید (البته بنظرم کسی که ...
نه عزیزم. اینکه این آقا اینکه برام مهم بوده تا این حد که اینجا تاپیک گذاشتم، ینی کاااامل میشناسمش. ما از سال ۲۰۱۴ همو میشناسیم. و حدود ۴ ۵ ساله که هی رفتیم تو رابطه، هی تموم کردم.
ببخشید من قبل اینکه بنویسید چهارساله در ارتباطید و این که آشناییتون از قبله ، تایپ کردم و کامنتم اومده و نمیتونم پاک کنم وکرنه نظری نمیدادم چون تجربه ای ندارم و خیلی عجیبه چهارسال
منم عزیزم خیلی خیلی ازم دوره ما هم اول ارتباطمون فقط دوس معمولی بودیم و بعد که اون ابراز علاقه کرد م ...
چقد جالب. ما ام دوست معمولی هم بودیم. از ۲۰۱۴ تا ۴ سال قبل. ۴ سال قبل ایشون ابراز علاقه کرد و منم خیلی تلاش کردم بمونم کنارش اما نمیتونم. شما گفتی روزی ۳ ساعت حرف میزدید، من اصلا باش حرف ندارم، واسه همینم میگم بهم زنگ نزنه زیاد. هر ۲ ۳ روزی در حد چند دقه حرف میزنیم.
اگ خیلی دوره و اصلا قیافه ب دلت نیس ادامه نده ما ۱ساعت فاصله داریم ولی اخلاقش فعلا از پسرایی ک قبلا ...
اره خیلی زیاد دوریم و خب من شاغلم حتی احتمال اینکه بتونم انتقالی بگیرم کمه. عزیز دلم اگ واقعا همو دوست دارید، با تلاش هردوتون میتونین زندگی تون رو بسازین. من همیشه میگم دوست داشتن خیلی مهمه.
اره خیلی زیاد دوریم و خب من شاغلم حتی احتمال اینکه بتونم انتقالی بگیرم کمه. عزیز دلم اگ واقعا همو دو ...
بقیه کامنتات رو خوندم
خب شما خیلی ساله همدیگرو میشناسید و ب دلت ننشسته
چرا تلاشی نکرده بیاد ببینه تورو؟
تو دیگ حداقل بعد ۶ماه باید قبولش میکردی ولی مشخصه اصلا دوستش نداری پس تکلیفت رو روشن کن و دلت نسوزه تو رو دربایستی نباش
من فک کردم اوایل اشناییته
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
بقیه کامنتات رو خوندمخب شما خیلی ساله همدیگرو میشناسید و ب دلت ننشسته چرا تلاشی نکرده بیاد ببینه تور ...
خب اون آستارا زندگی میکنه و اوایل قبل اینکه اعتراف کنه دوسم داره، همش میگفت بیا تا کل شهرای این طرفا رو ببرمت و بهت خوش بگذره. دیگ ازون موقع هر وقت حرف دیدنمون شد میگه تو بیا. البته که شهر منم جای دیدنی نداره و منم دوست ندارم میزبان باشم و اون بیاد. بعد اینکه تو کل این ۴ سال و خورده ای ما کلا ۵ ماه باهم بودیم. هر دفه تا ۲ ماه فقط کشیدم، به بعدش دیگ کشش نداشتم و تموم میکردم. این بار سوم میشه اگ تموم کنم.