2777
2789
عنوان

لانگ دیستنس

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 59 پست
خودمم همین حس و دارم. اگ بدونی الان ۴ سال بیشتره، و من ۳ بار تموم کردم اما باز شروع شده. و تو این ۴ ...

اون باید تلاش کنه بیاد تورو ببینه نه اینک تو بری

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام این ارتباط کلا زیاد صحیح نیست،چون ممکنه شما با یه آدم متاهل وارد رابطه بشید (البته بنظرم کسی که ...

نه عزیزم. اینکه این آقا اینکه برام مهم بوده تا این حد که اینجا تاپیک گذاشتم، ینی کاااامل میشناسمش. ما از سال ۲۰۱۴ همو میشناسیم. و حدود ۴ ۵ ساله که هی رفتیم تو رابطه، هی تموم کردم.

گاهی نگفته قرعه به نام «تو» میشود... ✨

ببخشید من قبل اینکه بنویسید چهارساله در ارتباطید و این که آشناییتون از قبله ، تایپ کردم و کامنتم اومده و نمیتونم پاک کنم وکرنه نظری نمیدادم چون تجربه ای ندارم و خیلی عجیبه چهارسال

دیدار حضوری شاید خوب باشه حداقل تکلیفتون مشخص میشه به نظرم

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

منم رابطم لانگه

ببین اولاش یه چت معمولی بود البته برامن هیچگونه وابستگی نداشتم اما بعد اولین دیت انگار یه تیکه از قلبمو با خودش برد

الانم شدید به هم وابسته ایم ولی خیلی دوریم و تو این شرایط کشورم نمیتونیم همو ببینیم

منم عزیزم خیلی خیلی ازم دوره ما هم اول ارتباطمون فقط دوس معمولی بودیم و بعد که اون ابراز علاقه کرد م ...

چقد جالب. ما ام دوست معمولی هم بودیم. از ۲۰۱۴ تا ۴ سال قبل. ۴ سال قبل ایشون ابراز علاقه کرد و منم خیلی تلاش کردم بمونم کنارش اما نمیتونم. شما گفتی روزی ۳ ساعت حرف میزدید، من اصلا باش حرف ندارم، واسه همینم میگم بهم زنگ نزنه زیاد. هر ۲ ۳ روزی در حد چند دقه حرف میزنیم.

نه عزیزم. اینکه این آقا اینکه برام مهم بوده تا این حد که اینجا تاپیک گذاشتم، ینی کاااامل میشناسمش. م ...

من شما رو نگفتم کلا رابطه ها این شکلی بیان کردم.

حتما شما می شناختید... ولی از نظر بنده آدم های نزدیک رو نمیشه بعد از یه عمر شناخت اینا که جای خودش داره

در مسیر پیشرفت، با قلبی سرشار از انرژی و لبخندی بر لب.

اگ خیلی دوره و اصلا قیافه ب دلت نیس ادامه نده ما ۱ساعت فاصله داریم ولی اخلاقش فعلا از پسرایی ک قبلا ...

اره خیلی زیاد دوریم و خب من شاغلم حتی احتمال اینکه بتونم انتقالی بگیرم کمه. عزیز دلم اگ واقعا همو دوست دارید، با تلاش هردوتون میتونین زندگی تون رو بسازین. من همیشه میگم دوست داشتن خیلی مهمه.

ببخشید من قبل اینکه بنویسید چهارساله در ارتباطید و این که آشناییتون از قبله ، تایپ کردم و کامنتم اوم ...

اهوم. انقد مرد خوب و خانواده دار کم پیدا میشه که منطقی فک میکنم نباید ازش ایراد بگیرم. قربونت برم عزیزم ممنونم نظرتو گفتی.

اره خیلی زیاد دوریم و خب من شاغلم حتی احتمال اینکه بتونم انتقالی بگیرم کمه. عزیز دلم اگ واقعا همو دو ...

بقیه کامنتات رو خوندم

خب شما خیلی ساله همدیگرو میشناسید و ب دلت ننشسته

چرا تلاشی نکرده بیاد ببینه تورو؟

تو دیگ حداقل بعد ۶ماه باید قبولش میکردی ولی مشخصه اصلا دوستش نداری پس تکلیفت رو روشن کن و دلت نسوزه تو رو دربایستی نباش

من فک کردم اوایل اشناییته

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دوستمم میگه برو ببینش، چیزی رو از دست نمیدی. خیلی شک دارم برم یا نه؟ دارم دیوونه میشم. مخصوصا چون اش ...

عزیزم برو بنظرم نهایت اوکی نیستی خیلی محترمانه بهش بگو

ولی اگ اون حس اولیه رو تو چت نگیری دیگ نمیگیری کماکان ک میگی 4ساله میشناسیش دورا دور

اصولا وقتی ذوق یکیو داری سریع پیاماشو میبینی تماس میگیری بنظرم اگ میتونی برو اگ نمیتونی کلا قیدشو بزن

اره خیلی زیاد دوریم و خب من شاغلم حتی احتمال اینکه بتونم انتقالی بگیرم کمه. عزیز دلم اگ واقعا همو دو ...

پ من چ کنم ک طرف هم میره کرج هم شمال بنظرتون ادامه بدم ؟

خیلی ب دلم نشسته

بقیه کامنتات رو خوندمخب شما خیلی ساله همدیگرو میشناسید و ب دلت ننشسته چرا تلاشی نکرده بیاد ببینه تور ...

خب اون آستارا زندگی میکنه و اوایل قبل اینکه اعتراف کنه دوسم داره، همش میگفت بیا تا کل شهرای این طرفا رو ببرمت و بهت خوش بگذره. دیگ ازون موقع هر وقت حرف دیدنمون شد میگه تو بیا. البته که شهر منم جای دیدنی نداره و منم دوست ندارم میزبان باشم و اون بیاد. بعد اینکه تو کل این ۴ سال و خورده ای ما کلا ۵ ماه باهم بودیم. هر دفه تا ۲ ماه فقط کشیدم، به بعدش دیگ کشش نداشتم و تموم میکردم. این بار سوم میشه اگ تموم کنم.