2777
2789
یه بار رفتم لباس خریدم گفت اینا شبیه لباسای کهنه میمونن لباسای دخترم خیلی قشنگه😐😑

ی بارم سر سفره گف همه میگن پسرت سره از عروست  سنشم میخوره خ بیشتر باشه. من گفتم فامیلای منم اتفاقا میگن تو سری  از شوهرت.  گف فامیلای شما بیخود میگن

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
خب یه خاستگار ساده با یه جواب نه همچین غلطی نمیکنه گفتم شاید از قبل میخاستت و خانوادت نمیزاشتن...

نه اتفاقا خاستگاریشم یه هفته قبل بود هییییچ شناختی از هم نداشتیم به ظاهر یه چیزایی هس اینجا نمیشه گف خدا از باعث و بانیش نگذره اینو سر راهم گداشته بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوه خورده بخواد ادعایی داشته باشه نه خودم نگهش میدارنم بله متاسفانه بعد ۱ سال پیام داد حلالیت خواست ...

وا برای چه چه پرعه دیگه حرف حسابش چیه واسه چی اینکارارو میکنه

همین چند وقت پیش بچم سقط شده بود برگشت گفت فلانی مومنه خداهم بچشو واسش نگه میداره... واسه من خیلی س ...

منم یه بچه سقط داشتم پشت سرم گفته بود حق من بوده بچه اش سقط شده چونکه با دامادش بحثم شد حالا نمیدونم حق این سلیطه کجا بود و چه ربطی به دامادش داشت 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
من هر رنگی  لباس ک میخرم ب طرز عجیبی میبینم چند وقت بعد خاخرشوهرام اون رنگ هارو میخرن . بعد خود ...

چقد بدم میاد اینجوری میگن یه بار تو یه جمع بودیم یادم نیس حرف از چی افتاد عمه شوهرم گفت شوهر به این خوبی و خوشگلی داری بایدم از زندگیت راضی باشی😓

نمیدونم والا قبلا هی قسم میخورد میکشمت منم گفتم مرد نیستی کاری که کردیو تموم نکنی هر بارم میاد میگه میکشمت به مرگ بابام میکشمت

ای حرف دل منو بدی ,اصلا اونا هر چی بگم میگه منظوری نداشتم, تو خیلی حساسی ,آخرم بهش میگن زن ذلیل که ک ...

ارزو ب دل موندم ب اونا مثلا تذکر بده بگه واسه چی ب زنم اینجوری گفتین. اگ ی بار یگه دهن همشون بسته میشع

هی نگم که تهمت زدن

یکی از تهمتهاشون پسر خواهرش که زن داره لب در خونه ااز مسجد هفت مادرش بود اومدیم چندنفر بهش گفتن بفرما داخل گفت نه ممنون ولی من گفتم بفرما که اگر نمیره خودم برم داخل بعد یه ماه اومده میگه تو چه رابطه ایی باهاش داری که گوش به حرفت داد

نمیگه 40 نفر بهش گفتن خسته شد دید مامانش انوز نیومدا اومد داخل یعنی انقدر پستن

یبارم یه غریبه رو اوردن دم خونم به شوهرم گفتن این همچین روزی یجایی بوده اینم شاهده یعنی خواد شد من زجر کشیدن اینا رو ببینم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

الانم حرفش اینه که چرا من گذاشتم رفتم میگه تو زندگیمو خراب کردی تو میدونستی من جز تو شانس دیکه ای ندارم نباید میرفتی موقعیت شغلیمو بهم زدی

خواهر شوهر من ۹ سال بعد از من عروسی کرد اصلا کل وسیله هاشو کپی من خرید حتی سطل اشغال اتاق خوابشو ,وقتی پاگشاشون کردم شوهرش میگفت این که همه چی رو کپی وسایل تو خریده ,اونم خجالت میکشید به روی خودش نیاورد ولی,بعد میگه من خیلی با سلیقه هستم .

نه اتفاقا خاستگاریشم یه هفته قبل بود هییییچ شناختی از هم نداشتیم به ظاهر یه چیزایی هس اینجا نمیشه گف ...

خخداروشکر که اون روزهای نحس گذشته امیدوارم که خاطراتشم گم شن برن بدرک الان ازداوج کردی؟ ببخشید خیلی میپرسم اخه دلم بدرد اومد

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
چقد بدم میاد اینجوری میگن یه بار تو یه جمع بودیم یادم نیس حرف از چی افتاد عمه شوهرم گفت شوهر به این ...

ی بارم تو ی عروسی من کنار مادرشوهر خدخرشوهرام نشسته بودم. حانوم روبروییم گف عروستونع؟ گف اره. کناریش گف فامیل  بودین باهم.  یهو بعلیش گف قیافش داد میرنه ک ده پشت غریبه  ان. آی جیگرم خنک شد😂😂😂