2777
2789
بنظرم اینا همش تقصیر شوهرامونه اگ یبار جواب مادرو خواهرشونو مث مرد بدن بگن ن حق دخالت تو زندگی منو د ...

دقیقاااااا . من خیلییییییی ب شوهرم غیر مستقیم و مستقیم  گفتم ک فلانیا چب گفتن بهم نارلحت شدم. خودمو ب ناراحتی  زدم. اصلااااا فایده ای نداش. میک اون ابجیم  ک بچس دلش پاکه حق نداری راجبش ابنو بگی اون اصلا ازین حرفت نمیزنه منظور نداره. خاهربزرگشم میگه اون ماهه اصلا منظوری نداشته تو سره جنگ داری. مادرشم ک هیچ سری میگ ن تو بد برداشت  کردی

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

اون افریطه بیشتر پشت سرم و جلوی شوهرم حرف میزنه اما که من تو یه وقت مناسب با خنده از خجالتش در میام اما بدترینش که تو روم گفته سه سال پیش حقوق خودم 2 میلیون و نیم بود  خونه اش با شوهرم بحث کردیم به شوهرم گفت طلاقش بده سه ماهی یه رب سکه اونوقت رب سکه 250 تومان بود منم بهش گفتم 250  میدم دستمال توالت باهاش ک و ن بچه ام پاک میکنم        

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مادرشوهرم حرفای ناراحت کننده خواسته و ناخواسته زیاد میزنه

اوایل ناراحت میشدم ولی الان بی تفاوت شدم به حرفاش

ولی ناراحت کننده ترین حرکتش که دلمو شکست این بوده:

من یه برادر سندروم داون دارم

قبل از بارداری اولم هی اصرار داشت بچه نیارین بچه نیارین

بعد که باردار شدم زنگ زدیم خبرشو بهش بگیم گوشیو برداشت  بهش گفتیم باردارم اولین حرفی که زد این بود خب حالا آزمایش و اینا رفتین؟یهو انگار آب جوش ریختن رو‌سرم،همه ذوقمو کور کرد

تبریکم نگفت کلا

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
دقیقاااااا . من خیلییییییی ب شوهرم غیر مستقیم و مستقیم  گفتم ک فلانیا چب گفتن بهم نارلحت ...

ای حرف دل منو بدی ,اصلا اونا هر چی بگم میگه منظوری نداشتم, تو خیلی حساسی ,آخرم بهش میگن زن ذلیل که کلا لال شه 

الان بعد طلاق با خانوادت رابطه داری؟؟

جایی ندارم برم یه بچه هم ازش دارم بخاطر دخترم مجبورم با خونوادم بمونم خیلی حمایتم میکنن وبی دلم باهاسون صاف نیس خودم کار میکنم خرج خودمونو درمیارم

همین چند وقت پیش بچم سقط شده بود برگشت گفت فلانی مومنه خداهم بچشو واسش نگه میداره...

واسه من خیلی سیاست دارن شوهرمو پر میکنن. وقتی شوهرم اخلاقش عوص بشه می دونم از کجا اب می خوره

جایی ندارم برم یه بچه هم ازش دارم بخاطر دخترم مجبورم با خونوادم بمونم خیلی حمایتم میکنن وبی دلم باها ...

اونا ادعایی درمورد بچه ندارن اصلا باباش میاد ببینتش؟بعد از طلاق دیدیش 

والا یه ماه بعد که فرار کردم تیکه پاره بودم فک نکنم عاشقمم بوده باشه

خب یه خاستگار ساده با یه جواب نه همچین غلطی نمیکنه گفتم شاید از قبل میخاستت و خانوادت نمیزاشتن...

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
من مادرشوهرم حرفای ناراحت کننده خواسته و ناخواسته زیاد میزنه اوایل ناراحت میشدم ولی الان بی تفاوت ش ...

واقعانکه آخه چرا یکم درک ندارن یعنی چی ازمایش اینارفتین😑😑

یه بار رفتم لباس خریدم گفت اینا شبیه لباسای کهنه میمونن لباسای دخترم خیلی قشنگه😐😑

من هر رنگی  لباس ک میخرم ب طرز عجیبی میبینم چند وقت بعد خاخرشوهرام اون رنگ هارو میخرن . بعد خودشون هی از هم تعریف میکنن پیگن وای چقد بهت میا چقد ب پوست تو این رنگ میا😁😁😁

مادرشوهرم  خ ار زیبایی اونا تعریف میکنه .

چندبارررر تو عروسیا فامیلاشون گفتن چقد عروست خوشگله ماشالله.  دخترعموش گف از کجا انقد خوشکل پیدا کردی ایتم گف پسرم خوشگل بود زن خوشگل پیدا کرد. 

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
اونا ادعایی درمورد بچه ندارن اصلا باباش میاد ببینتش؟بعد از طلاق دیدیش 

گوه خورده بخواد ادعایی داشته باشه نه خودم نگهش میدارنم

بله متاسفانه بعد ۱ سال پیام داد حلالیت خواست گفت نمیدونم چرا اینکارارو کردم منم فشش دادم اومد تو خیابون یه سیلی زد بهم مردم ریختن سرمون گذاش رف یه بارم اومد دانشگاه سرو صدا کرد 

جایی ندارم برم یه بچه هم ازش دارم بخاطر دخترم مجبورم با خونوادم بمونم خیلی حمایتم میکنن وبی دلم باها ...

عزیزم خب اونا اونموقع فکر میکردن فرار کردی و خواسته ی خودت بوده .هیچکس مث خانواده خود آدم نمیشه قدرشونو بدون