2777
2789
عنوان

برای پزشکی خوندن توسن 22 سالگی

3655 بازدید | 147 پست

بچه ها بنظرتون اینکار با این اوضاع اقتصادی جامعه درسته؟

چون قاعدتا 8 سال باید بخونی تا مدرک پزشک عمومی بگیری

چه رشته ی پیرا پزشکی دیگه ایی میشناسین که هم از نظر موقعیت اجماعی و درامد خوب باشن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستاری، مامایی، اتاق عمل، هوشبری،علوم آزمایشگاهی همشون خوبن...ولی قبول شدنش راحت نیست زیاد

البته دانشگاه آزاد راحتتره

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

خواهر من تربیت معلمی بود...یعنی دانشگاه تربیت معلم رشته تربیت بدنی خوند و استخدام آموزش پرورش بود از سن 19سالگی.

مدرک کاردانی رو که گرفت چون درسخون هم بود نخواست تو اون رشته ادامه بده...معلمی براش کم بود...یکسال تو خونه نشست و کتابای دبیرستانشو دقیق تر روزی 18 ساعت خوند.

پزشکی مشهد قبول شد....هفت سال درس خوند،پارسال درسش تموم شد و واسه خودش خانم دکتر شده ، 28سالشه و الان تو یک شهر کوچک طرح میگذرونه و حقوق از علوم پزشکی میگیره.

تو همون دوران تحصیل ازدواج کرد و یک دخمل هم داره.

البته بگم معلمی رو استعفا نداد، چون استخدام بود..الان فقط مرخصی بدون حقوق گرفته و تدریس نمیکنه.

سلام  به نظرم الان بینایی سنجی و شنوایی سنجی و فیزیوتراپی عالیه ، بعد از 4 سال نظام پزشکی میگیر ...

عالیه ولی خیلی کم میگیره هر دانشگاه...دانشگاه آزاد هم این رشته ها رو نداره...فقط باید دولتی قبول شی...یجورایی بعد از دندانپزشکی، پزشکی و داروسازی ..اینا که شما گفتین رو بورسه..یعنی رتبه سه رقمی میخواد حداقل..مشکله

ببین عزیزم پزشکی قبول شدن به این آسونی نیست تو کمه کمش باید روزی 12ساعت درس بخونی از تمام لذتهات بزنی فقط برای درس بعد قبولیم کارت سخته فقط ترم یک راحته بعدش مشکلات مالی میاد سراغتو تمام تمرکزتو از درس خوندن میگیره پزشکی خیلی هزینه بره ولی پیشنهاد من برای شما مامایی هستش من اگه برگردم به دوران انتخاب رشته  مامایی رو انتخاب میکردم چون هم محیط زنونه اس هم درسا سبکه بیشتر کارعملیه هم سریع وارد بازار کار میشی

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!