2777
2789
عنوان

برای پزشکی خوندن توسن 22 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 147 پست
یکسال روزی 18 ساعت ؟؟؟

یکسال کامل که نه...تا زمان کنکور...شاید 8-9 ماه

بله دیگه باید از همچیت بزنی....یادمه فقط برای نهار و شام از اتاقش بیرون میومد...ظهرها یکساعتی میخوابید ...دوباره میخوند تا نصف شب

راحت نیست...

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
میدونم گلم یکی از خواهرام پزشکی خونده دوتا کوچکترها دندانپزشکی همه هم دولتی خوندن...ولی خب اونموق ...

اوهوم موفق باشن الآن روپوشو گوشی پزشکیم به زور ودعوا بهمون میدن اونم چ روپوشی خخخخخ

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کدومشون راضی ترن پزشک یا دندونپزشکا؟

معلومه دندانپزشکا

تازه هنوز مطب نزدن..دارن پول جمع میکنن باهم مجتمع پزشکی بزنن...فعلا ساختمانش رو خریدن ولی حقوق پرسنل هزینه بره.

الان بالاتر گفتم اونی که پزشکه طرح میگذرونه...ولی دندانپزشکا تو درمانگاههای خصوصی کار میکنن ....نصف دستمزد رو صاحب درانگاه ورمیداره واسه خودش...اینجوری ماهی 12-13م بیشتر درآمد ندارن، ولی وقتی مجتمع پزشکی خودشون راه بیفته میگن 30-40 تومن ماهی هر کدوم درآمد دارن..تا ببینیم چی میشه...

نه با رتبه چهاررقمی هم میشه قبول شد. کلا رتبه ی زیر 10000 منطقه دو قبول میشه براحتی

این زیر 10000 رو از کجا آوردی؟سراسری که نهایتش 1000 هستش

کتاب بخونیم لطفا .هرچی شد داستانی ،علمی ،فلسفی ، مذهبی،شعر ، تخصصی . مطالعه بیشتر ...جامعه ای توانمندتر
خیلی وحشتناکه

دقیقا خخخخخخخخخخخخ

ولی برای ما عادیه...هممون همینجوری درس میخوندیم...مامانم هم معلمه و بشدت حساس رو درس خوندن ما بود

من دبیرستان بودم ریاضی فیزیک خوندم، خواهرام تجربی بودن

من مهندسی قبول شدم، اونا پزشکی و دندانپزشکی

دانشگاه آزاد رو نمیدونم اما سراسری رو با توجه ارتباط کاری میدونم مگر اینکه سهمیه خاصی داشته باشی

کتاب بخونیم لطفا .هرچی شد داستانی ،علمی ،فلسفی ، مذهبی،شعر ، تخصصی . مطالعه بیشتر ...جامعه ای توانمندتر
نه با رتبه چهاررقمی هم میشه قبول شد. کلا رتبه ی زیر 10000 منطقه دو قبول میشه براحتی

عزیزم من با مردک ارشد پرستاری از دانشگاههای دولتی و روزانه و چند سال سابقه بهت پیشنهاد میکنم دور هرچی رشته دانشکاهیه ملا خط بکشی اللخصوص پزشکی و پیراپزشکی

چون کلی زحمت میکشی آخرشم معلوم نیست بری سر کار یا نه

من خودم پرستار ان آی سیو هستم و چون محل زندگیم تهرانه موقعیت شغلی برام زیاده ولی بخاطر سختیهاش با دنیا اومدن پسرم دیگه نرفتم سرکار بااینکه هنوزم بهم پیشنهاد میشه

نظر منه باز باید شرایط خودتو بسنجی موفق باشی

🧚‍♀️
این زیر 10000 رو از کجا آوردی؟سراسری که نهایتش 1000 هستش

نمیدونم دوستمون کدوم شهرن

ولی ما چون شهرمون منطقه 3 هست رتبه پایین لازمه برای پزشکی و دندان

سه تا خواهرام به ترتیب رتبه هاشون 268-60-44 بود

شما پزشکی میخونی؟

بله

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!
عزیزم من با مردک ارشد پرستاری از دانشگاههای دولتی و روزانه و چند سال سابقه بهت پیشنهاد میکنم دو ...

درسته کارتون سخته ولی اگه موقعیتش رو داشته باشی که بری سر کار خدایی حقوقش خوبه

دختر داییم ارشد پرستاری داره و با آزمون استخدامی استخدام شده...همون ماه اول 4تومن بهش میدادن

خوب بخون ساخت پروتز بخصوص ساخت پروتزهای دندانی رو قبول شو . هم تو ایران درآمد خوبی داره هم فارغ التحصیلاش به شرط داشتن زبان در حد متوسط (مدرکش برای  هر کشوری فرق میکنه ) سریع جذب کشورهایی مثل آلمان و کانادا میشن

از کتابخونه نمیشه استفاده کنید؟

خب من کتابی که از کتاب خونه میگیرم کلش یک ماه میشه دستم باشه به چه دردم میخوره اینطوری