2777
2789
عنوان

برای پزشکی خوندن توسن 22 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 147 پست
ببین عزیزم پزشکی قبول شدن به این آسونی نیست تو کمه کمش باید روزی 12ساعت درس بخونی از تمام لذتهات بزن ...

پزشکی آزاد باشه بله خیلی هزینه بره، ترمی 5-6 تومن اوایلش هست..هرچی بالاتر میری هزینه هاش هم بیشتر میشه..ولی دولتی نه...همچی رایگانه

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه ولی خیلی کم میگیره هر دانشگاه...دانشگاه آزاد هم این رشته ها رو نداره...فقط باید دولتی قبول شی. ...

نه با رتبه چهاررقمی هم میشه قبول شد. کلا رتبه ی زیر 10000 منطقه دو قبول میشه براحتی

پزشکی آزاد باشه بله خیلی هزینه بره، ترمی 5-6 تومن اوایلش هست..هرچی بالاتر میری هزینه هاش هم بیشتر می ...

نه عزیزم اشتباه نکن فقط هزینه دانشگاه روملاک نبین یکی از کتابای علوم پایه که دوترمه باید جمعش کنی 600هزارتومنه دیگه هزینه های جانبی به کنار

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!
ببین عزیزم پزشکی قبول شدن به این آسونی نیست تو کمه کمش باید روزی 12ساعت درس بخونی از تمام لذتهات بزن ...

خواهر خودمم ماما هست .

بشدت از رشته اش پشمونه . شیفتای سنگین و درامد کم

دندانپزشکی خوبه رتبه بالا میخاد اما 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
نه عزیزم اشتباه نکن فقط هزینه دانشگاه روملاک نبین یکی از کتابای علوم پایه که دوترمه باید جمعش کنی 60 ...

میدونم گلم

یکی از خواهرام پزشکی خونده

دوتا کوچکترها دندانپزشکی

همه هم دولتی خوندن...ولی خب اونموقع سالهای 88 اینا هزینه کتابها اینقدر زیاد نبود..واسه همین یادم نیست مشکلی داشته باشن با هزینه اش

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
میدونم گلم یکی از خواهرام پزشکی خونده دوتا کوچکترها دندانپزشکی همه هم دولتی خوندن...ولی خب اونموق ...

الان کدومشون راضی ترن پزشک یا دندونپزشکا؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...