2777
2789
عنوان

برای پزشکی خوندن توسن 22 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم دندون بالاتره مگه نمیدونی؟

نه الان دوساله  دوباره برگشته پزشکی بالاتر شده

کتاب بخونیم لطفا .هرچی شد داستانی ،علمی ،فلسفی ، مذهبی،شعر ، تخصصی . مطالعه بیشتر ...جامعه ای توانمندتر
والا تو جويي كه ما توشيم يه دونه نخبه هم نيست  حالا دانشگاه تبريزم دانشگاه معتبريه بعد تهرا ...

توکلاستون سن بالاهم دارین چطوریه ؟/

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بله دو نفر مهندسي تموم كردن اومدن كه مشكلي هم ندارن اتفاقا خيلي هم پر انرژين 

چندسالن؟؟شماکدوم دانشگاهی و چه رتبه ودرصدایی ززدی؟؟وچه سالی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

اگه از الان شروع کنن واسه کنکور امسال بنظرت میرسن ؟

ببین بستگی به خودت داره من از آذرماه شروع کردم خوندن صفربودما ولی باروزی 9ساعت شروع کردم اواخر فرجه کنکور به روزی17ساعت رسیدم خداروشکرهم نتیجه خوبی گرفتم باتوکل بخدا شروع کن هروقت ماهیو از آب بگیری تازه اس به حرفای دیگران توجه نکن من اینقد حرف میشنیدم که هرروز گریه داشتم ولی باز خودم به خودم دلداری میدادم  تک منبعی باش برنامه راهبردی قلم چی برنامه خوبیه سعی کن هدفای کوچیک انتخاب کنی تا بهش برسی نمیخواد از همین اولم روزی 13 یا14ساعت درس بخونی شده 6ساعت بخونی ولی بخون رهاش نکن موفق باشی ان شاءالله

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!
باشه گلم، اشکال نداره....ناراحت نشو همه که نباید دکتر بشن انشاالله موفق باشید 

سلام منو به خانم دکترا برسونین و بگین خواهر  مهندسشون سوتی داد تو نی نی سایت به ریپلایاتون به من یه نگاه بندازین متوجه منظورم میشین😊در ضمن عیبی نداره همه که نباید خواهراشون دکتر بشن😅😂😊

😅بيخيال بابا مهم نيست اصلا برام 

ازش ميپرسم رتبه ي خواهرات چنده ؟همشونو زير ٣٠٠ ميگه بعد قبلش بهم جواب داده كه حق خواهراش بوده كه با ١٨ ساعت درس خوندن زير ٣٠٠ ميشدن كه نشدن  حافظش اندازه ي ماهيه جلبك مغز  حرفي رو كه الان زده يادش نميمونه 

ميگن دروغ گو ته كلاش سوراخ داره همينه ها اي خدا آه😂😅

خواهر من تربیت معلمی بود...یعنی دانشگاه تربیت معلم رشته تربیت بدنی خوند و استخدام آموزش پرورش بود از ...

منم باید واسه طرحم مرخصی بدون حقوق بگیرم 

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی.