2777
2789
عنوان

برای پزشکی خوندن توسن 22 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 147 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره درسخون بوده چن سال پیش کنکور داد مامایی قبول شد ولی 4 ساله از جو درس دبیرستان دور بوده

به درس خون بودن نيست اصلا به حضور ذهنيه كه الان داره بعد ٤ ساله فقط مطالبي الان يادشه كه ملكه ذهنشه 

اين كنكور كنكور اسوني نخواهد بود اما سال بعد و اينا رو نمي دونم 

بازم تلاششو بكنه اگه با يه برنامه ريزي ميتونه برسه به مطلب 

خدايي اين ١٨ ١٢ ساعت رو از كجا ميارين  متوسط مطالعه بين بچه ها ١٠ ساعت بوده  ١٨ ساعت ...

عزیزم گفتم که خواهرام میخوندن...روزی 18 ساعت میخوندن....خب دلیل نمیشه شاید یکی اونقدر نخبه باشه که با روزی 4ساعت خوندن هم رتبه ی یک بیاره.

ما نخبه نیستیم ولی درسخون و شاگرد اول بودیم....آدم نمیدونه رقبا چقدر زرنگن...باید تا توان داری بخونی که بتونی تو رقابت پیروز بشی و یکی از صندلی های پزشکی یا دندان رو مال خودت کنی.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
شما میگید  رشته پزشکی ، پیراپزشکی خوب نیس بعد خودتون ارشد پرستاری میگید شغل نیست بعد میگید ...

چون خو دم و هم کلاسیامو دیدم

از سنگینیه درس و این مسایل که امهم نیست بگذریم 

الان خیلی از همکلاسیهای من تو شهرستان سرکار نیستن من ساکن نهرانم شرایطم متفاوته

بعدم بسیار پرمشغله و خسته کنندست تمام انرژی آدمو میکیره

خصوصا منکه ورزشکارم هستم اونموقع بدون مکمل نمیتونستم برم سر تمرین ولی الان بهیچ وجه مشکل ندارم چون شغلم تمام انرژی منو میگیرفت

تازه من با ارشد موقعیت آموزشی و دفتری دارم ولی کارشناسی براشون در شهرستان اللخصوص موقعیت شغلی کم هستچون نیرو زیاده ولی بیمارستان کم

🧚‍♀️
شما میگید  رشته پزشکی ، پیراپزشکی خوب نیس بعد خودتون ارشد پرستاری میگید شغل نیست بعد میگید ...

نه نگفت شغل نیست

میگه هست ولی برای خانمها سنگینه شغلش...چون بچه داری و کار خونه هست.

پرستاری کلا معرکه هست...اونقدر کار براش زیاده و هر سال استخدامی هم داره

عزیزم گفتم که خواهرام میخوندن...روزی 18 ساعت میخوندن....خب دلیل نمیشه شاید یکی اونقدر نخبه باشه که ب ...

والا تو جويي كه ما توشيم يه دونه نخبه هم نيست 

حالا دانشگاه تبريزم دانشگاه معتبريه بعد تهران 

اكثرا همين رنج بود والا من كه يه روز ١٣ ساعت ميخوندم فرداش افت ميكردم به ٨ ساعت و اين بدتر بود برا همين ميانگين رو حفظ ميكردم  

حالا شرايط متفاوته ايشالا كه موفق باشن

چون خو دم و هم کلاسیامو دیدم از سنگینیه درس و این مسایل که امهم نیست بگذریم  الان خیلی ا ...

درسته من منظورم استخدامی بود که هرسال میزارن

ولی ادارات دیگه ده سال ی بار استخدام میکنن

نه نگفت شغل نیست میگه هست ولی برای خانمها سنگینه شغلش...چون بچه داری و کار خونه هست. پرستاری کلا م ...

بهترین شغل برا خانمها معلمی هست البته اگه شانس بیارنو برن سرکار

خواهرشوهرم الان نمونش در به در کاره ولی کو

🧚‍♀️
والا تو جويي كه ما توشيم يه دونه نخبه هم نيست  حالا دانشگاه تبريزم دانشگاه معتبريه بعد تهرا ...

خواهرای من سال 86-87 اینجوری میخوندن...ما منتطقه 3 هستیم و اون موقع تا رتبه 300منطقه3 بیشتر نمیتونستن پزشکی و دندان بیارن.

اونا هم مجبور بودن از جون مایه بزارن...رتبه هاشون 268-60 و 44 شد.اولی پزشکی و دوتای دیگه دندانپزشکی قبول شدن.

الان درسهاشون تموم شده خداروشکر و شاغلن