2777
2789
عنوان

برای پزشکی خوندن توسن 22 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 147 پست
عزیزم فیزیوتراپی و شنوایی سنجی رتبه سه رقمی نمیخواد . میتونی سرچ بزنی

آهان من فکر کردم پزشکی رو میگی ببخشید  

کتاب بخونیم لطفا .هرچی شد داستانی ،علمی ،فلسفی ، مذهبی،شعر ، تخصصی . مطالعه بیشتر ...جامعه ای توانمندتر
اوهوم موفق باشن الآن روپوشو گوشی پزشکیم به زور ودعوا بهمون میدن اونم چ روپوشی خخخخخ

واقعا؟

پس گرونی رو اونا هم تاثیر گذاشته

درحالیکه باید بهترین امکانات رو برای دانشجوها فراهم کنن که دغدغه ای جز درس نداشته باشن.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کتابخونه نمیشه استفاده کنید؟

تازه اگه اونم به موقع برسی وداشته باشن کتابو سال بالاییهاهم که اینقد مغرورن که جوابتو نمیدن چ برسه کتاب بدن بعضیام میگن دیرگفتی فلان شدن بیسار شد

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!
درسته کارتون سخته ولی اگه موقعیتش رو داشته باشی که بری سر کار خدایی حقوقش خوبه دختر داییم ارشد پرست ...

آره عزیزم حقوقم بالاست ولی شرایطشو اصلا ندارم

بچه کوچیک

شهر غریب

خودمم ورزشکارم و اصلا نمیتونم دست از ورزشک بکشم

شیفتهای درهم برهم البته میتونم تو کادر آموزشی باشم منتها فعلا موقیتشو ندارم چون همسرم همش میره ماموریت و میگه تنها نباش من و پسرمو میفرسته شهرستان یک ماه نیست دو هفته هست

انشالله شرایط مهیا بشه ۱۰۰٪ میرم چون خیلی بهم پیشنهاد میشه

🧚‍♀️
واقعا؟ پس گرونی رو اونا هم تاثیر گذاشته درحالیکه باید بهترین امکانات رو برای دانشجوها فراهم کنن که ...

دقیقا

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!
خب من کتابی که از کتاب خونه میگیرم کلش یک ماه میشه دستم باشه به چه دردم میخوره اینطوری

کپی از تاپیکهای مدنظر(( هرچند کپی هم خیلی گرون شده)

نت برداری

یا از جزوه های سنیورهاتون

دایی خستس!
آره عزیزم حقوقم بالاست ولی شرایطشو اصلا ندارم بچه کوچیک شهر غریب خودمم ورزشکارم و اصلا نمیتونم دس ...

انشاالله...سعی کن برای پسرت پرستار بگیری...شرایط رو مهیا کن که کارت رو ول نکنی، حیفه

اگه از الان شروع کنن واسه کنکور امسال بنظرت میرسن ؟

بستگی داره چطور دانش آموزی بوده باشی

اگه همیشه معدل بالا داشتی و درسخون بودی میرسی...چون پیشینه ی ذهنی خوب میخواد

خدايي اين ١٨ ١٢ ساعت رو از كجا ميارين 

متوسط مطالعه بين بچه ها ١٠ ساعت بوده 

١٨ ساعت رو كسي بتونه حتي تو همين ماه هاي باقي مونده بخونه بايد يك بياره چون اصلا خسته كنندس پشت سرهم اين  حد از مطالعه 

ميشه خوندا اما دو ماه پاياني نه كل بازه ي كنكور !!

انشاالله...سعی کن برای پسرت پرستار بگیری...شرایط رو مهیا کن که کارت رو ول نکنی، حیفه

اصلا ازینکه غریبه بیاد تو‌خونمون خیلی بدم میاد نمیتونم

تازه همسرمم نیست درست و حسابیکه یه برنامه ریزی  دقیق بکنم

انشالله این مام‌ریت رفتناش تموم‌بشه حتما یه تصمیم جدی میگیرم

🧚‍♀️
بستگی داره چطور دانش آموزی بوده باشی اگه همیشه معدل بالا داشتی و درسخون بودی میرسی...چون پیشینه ی ذ ...

اره درسخون بوده چن سال پیش کنکور داد مامایی قبول شد ولی 4 ساله از جو درس دبیرستان دور بوده

عزیزم من با مردک ارشد پرستاری از دانشگاههای دولتی و روزانه و چند سال سابقه بهت پیشنهاد میکنم دو ...

شما میگید 

رشته پزشکی ، پیراپزشکی خوب نیس

بعد خودتون ارشد پرستاری

میگید شغل نیست

بعد میگید برای من شغل هست، پیشنهاد دارم

جحوری میشه!!!

دایی خستس!