2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی چند روز بعد از انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 161931 بازدید | 128 پست
سلام من ترشحات سفید رنگ خیلی دارم..‌درد خیلی خفیف هم گاهی اوقات زیر شکمم و کمرم...و کمی هم تکرر ادرا ...

من ساق پاهام گرفته نمیدونم بخاطره  استراحتمه یا علایم بارداری...ولی خب شما زود زدی عزیزم دیگه نزن تا وقتی رفتی آز ..انشاالله مثبته 

سلام من ترشحات سفید رنگ خیلی دارم..‌درد خیلی خفیف هم گاهی اوقات زیر شکمم و کمرم...و کمی هم تکرر ادرا ...

سلام عزیزم شما مثبت شدی ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ساق پاهام گرفته نمیدونم بخاطره  استراحتمه یا علایم بارداری...ولی خب شما زود زدی عزیزم دیگه ن ...

سلام عزیزم علائمت فقط ساق پا بود یا جای دیگه ای هم درد میکرد ؟ جواب آزمایشتون چی شد ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام عزیزم علائمت فقط ساق پا بود یا جای دیگه ای هم درد میکرد ؟ جواب آزمایشتون چی شد ؟

سلام عزیزم فقط ساق پا بود گرفتگی داشتم ..نه جای دیگه درد نداشت ..ازمایشم روز ۱۴ بعد انتقال مثبت شد خداروشکر 

سلام عزیزم فقط ساق پا بود گرفتگی داشتم ..نه جای دیگه درد نداشت ..ازمایشم روز ۱۴ بعد انتقال مثبت شد خ ...

خداروشکر به سلامتی عزیزم😍😍

سلام عزیزم شما علائم هم داری من فقط یه کمردرد خفیف گاهی اوقات دارم امروز هم روز ۵ انتقالمه

سلام عزیزم،من امروز روز ۹انتقالم‌هست و از روز اول تا به امروز فقط درد زیرشکم شدید پرسودی دارم که می‌گیره و ول میکنه و علائم‌دیگه ای ندارم .خیلی نگرانم شما اصلا درد نداشتی؟

سلام عزیزم،من امروز روز ۹انتقالم‌هست و از روز اول تا به امروز فقط درد زیرشکم شدید پرسودی دارم که می‌ ...

سلام عزیزم منم مث شما بودم و کمردرد هم داشتم ولی علائم دیگه ای مث لکه بینی یا سفت شدن سینه نداشتم ..خداروشکر مثبت شدم نگران نباش انشاالله شما هم مثبتی 

سلام عزیزم،من امروز روز ۹انتقالم‌هست و از روز اول تا به امروز فقط درد زیرشکم شدید پرسودی دارم که می‌ ...

سلام عزیزم چرا منم از این دردا داشتم و دقیقا از ۹ انتقالم شروع شد و تا ۱۶ انتقالم ادامه داشت که با استراحت کردن برطرف شد

ولی از روی علائم مشخص نمیشه پس فقط به خدا توکل کن

سلام عزیزم منم مث شما بودم و کمردرد هم داشتم ولی علائم دیگه ای مث لکه بینی یا سفت شدن سینه نداشتم .. ...

خداروشکر که مثبت شدین.من مدام لک دارم حتی لباس زیرمم کمی کثیف میشه مخصوصا شبا درد شدید زیر شکمی میگیرم روز دوازدهم بیبی زدم منفی بودخیلی نگرانم.بار سومیه که انتقال دادم

سلام عزیزم چرا منم از این دردا داشتم و دقیقا از ۹ انتقالم شروع شد و تا ۱۶ انتقالم ادامه داشت که با ا ...

شما همراه با درد لکه بینی هم‌داشتین؟من درد شدید زیرشکمی همراه با لکه بینی دارم.اینگار دارم پریود میشم.حتی لباس زیرمم کمی کثیف میشه

شما همراه با درد لکه بینی هم‌داشتین؟من درد شدید زیرشکمی همراه با لکه بینی دارم.اینگار دارم پریود میش ...

نه لکه بینی ندارم الانم دردام از بین رفتن

لکه بینی نهم یا دهم انتقال طبیعیه و نشانه لانه گزینی ولی اگه از این تایم بیشتر بشه باید به پزشکت اطلاع بدی درد هم اگه شدید نباشه طبیعیه 

استراحت کن دردا از بین میره