مهسا743 مدیر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 164 عنوان لک لانه گزینی چند روز بعد از انتقال | مشاهده متن کامل بحث + 161930 بازدید | 128 پست خانمها شماها تجربه لک بینی بعد از انتقال جنین داشتین؟چه روزهایی لک بینی داشتین؟آیا لک لانه گزینی بود؟ حامله شدین؟ 1397/10/17 | 15:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shiva_ab عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 610 سلام. بی بی چک نزدی؟ سلام . چرا عزیزم روز دهم بی بی چک استفاده کردم که منفی شد خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت که دیگه با خودم گفتم تا روز آز صبر کنم . پس فردا باید آز بدم کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
fattttti عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 87 سلام . چرا عزیزم روز دهم بی بی چک استفاده کردم که منفی شد خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت که دیگه با خودم ... انشالله خوش خبر بیای
fattttti عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 87 سلام . چرا عزیزم روز دهم بی بی چک استفاده کردم که منفی شد خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت که دیگه با خودم ... عزیزم نتیجه آزت چی شد؟انشالله که مثبته
shiva_ab عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 610 عزیزم نتیجه آزت چی شد؟ انشالله که مثبته سلام عزیزم نه متاسفانه منفی شددکتر سه تا گذاشته بودداروهامو قطع کردم و پریود شدمالان دوباره میخوام انجام بدم احتمالا ۳ ماه آینده روز انتقالم باشهالبته اگه دکتر بهم استراحت نده کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
taranom9262 عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3 سلام ببخشید من امروز روز 14 انتقال هست چند تا لکه دیدم نگران شدم الان باید چه کار کنم؟
نیایش۲۰۰ عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 139 سلام عزیزم من روز ۱۳ انتقالم امشب یه لک قهوه ای دیدم همراه با کمردرد ممکنه لانه گزینی باشه؟دیر نیس ... سلام عزیزم وقتون بخیر میدونم خیلی وقته از پیام شما گذشته فقط میخواستم بدونم شما انتقالتون موفق امیز بود روز ۱۳ که لک دیدین برای لانه گزینی بود؟
monesejan عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 13 سلام عزیزم میدونم از این تاپیک خیلی وقت گذشته. شما اکنون تا چه حد بود و آیا درد پریود هم اون روز داش ... سلام نه متاسفانه جواب منفی بود و بعد اون دیگه پیگیر درمان نشدم
monesejan عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 13 سلام عزیزم وقتون بخیر میدونم خیلی وقته از پیام شما گذشته فقط میخواستم بدونم شما ... جواب منفی بود متاسفانه
maryd63 عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 514 اصولا لانه گزینی مصادف میشه با زمان پریودی بعدی. استراحت کن ایشالا که خیره نه لانه گزینی یه هفته قبل پریوده شایدم ده رور.. .من دیروز انتقال دادم دکتر گفت تا ۳ روز دیگه لانه گزینی.جنین ۴روزه
mehranabano عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 4078 سلام عزیزم وقتون بخیر میدونم خیلی وقته از پیام شما گذشته فقط میخواستم بدونم شما ... سلام گلم اره خداروشکر موفق بود
🌹_دلسا_🌹 عضویت: 1394/03/20 تعداد پست: 9496 سلام منم روز چهارم انتقالمه...دفعه دوممه آی وی اف میکنم.خداکنه اینبار نتیجه بگیرم ... خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰
هوووووففففف عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 15468 سلام منم روز چهارم انتقالمه...دفعه دوممه آی وی اف میکنم.خداکنه اینبار نتیجه بگیرم ... انشالله دامنت سبزبشه تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸
67jigar72 عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 453 سلام منم روز چهارم انتقالمه...دفعه دوممه آی وی اف میکنم.خداکنه اینبار نتیجه بگیرم ... سلام عزیزم شما علائم هم داری من فقط یه کمردرد خفیف گاهی اوقات دارم امروز هم روز ۵ انتقالمه
🌹_دلسا_🌹 عضویت: 1394/03/20 تعداد پست: 9496 سلام عزیزم شما علائم هم داری من فقط یه کمردرد خفیف گاهی اوقات دارم امروز هم روز ۵ انتقالمه سلام من ترشحات سفید رنگ خیلی دارم..درد خیلی خفیف هم گاهی اوقات زیر شکمم و کمرم...و کمی هم تکرر ادرارولی روز دهم انتقالم بیبی چکم منفی شد...نمیدونم زود زدم یا واقعا باردار نیستم خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰