2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی چند روز بعد از انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 161930 بازدید | 128 پست
سلام. بی بی چک نزدی؟

سلام . چرا عزیزم روز دهم بی بی چک استفاده کردم که منفی شد خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت که دیگه با خودم گفتم تا روز آز صبر کنم . پس فردا باید آز بدم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نتیجه آزت چی شد؟ انشالله که مثبته

سلام عزیزم نه متاسفانه منفی شد

دکتر سه تا گذاشته بود

داروهامو قطع کردم 

و پریود شدم

الان دوباره میخوام انجام بدم احتمالا ۳ ماه آینده روز انتقالم باشه

البته اگه دکتر بهم استراحت نده

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام عزیزم من روز ۱۳ انتقالم امشب یه لک قهوه ای دیدم همراه با کمردرد ممکنه لانه گزینی باشه؟دیر نیس ...

سلام عزیزم وقتون بخیر 

میدونم خیلی وقته از پیام شما گذشته 

فقط میخواستم بدونم شما انتقالتون موفق امیز بود 

روز ۱۳ که لک دیدین برای لانه گزینی بود؟

اصولا لانه گزینی مصادف میشه با زمان پریودی بعدی. استراحت کن ایشالا که خیره

نه لانه گزینی یه هفته قبل پریوده شایدم ده رور.. .من دیروز انتقال دادم دکتر گفت تا ۳ روز دیگه لانه گزینی.جنین ۴روزه

سلام منم روز چهارم انتقالمه...دفعه دوممه آی وی اف میکنم.‌‌خداکنه اینبار نتیجه بگیرم ...

انشالله دامنت سبزبشه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

سلام منم روز چهارم انتقالمه...دفعه دوممه آی وی اف میکنم.‌‌خداکنه اینبار نتیجه بگیرم ...

سلام عزیزم شما علائم هم داری من فقط یه کمردرد خفیف گاهی اوقات دارم امروز هم روز ۵ انتقالمه

سلام عزیزم شما علائم هم داری من فقط یه کمردرد خفیف گاهی اوقات دارم امروز هم روز ۵ انتقالمه

سلام من ترشحات سفید رنگ خیلی دارم..‌درد خیلی خفیف هم گاهی اوقات زیر شکمم و کمرم...و کمی هم تکرر ادرار

ولی روز دهم انتقالم بیبی چکم منفی شد...نمیدونم زود زدم یا واقعا باردار نیستم

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰