2777
2789
عنوان

کی بیداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 81 پست
چیشده؟🤔

عزیزم بحثش طولانیه خانمی بخدا اصلا حال ندارم باز تعریف کنم اگه دوست داشتی تاپیکای قبلیمو بخون متوجه میشی

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

من از ۴بیدارم.نمیدونم چرا خوابم نمیبره😣😣😣😣

بذار دخترت دوسش داشته باشه.شاید بخاطر مهر دخترت تغییر بکنه.شاید خدا بخاطر دخترت بهتون رحم کنه زندگیتو سروسامان بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی پدر دخترت شوهر سابقته ، چه توقعی از همسر الانت داری‌؟

من ازش توقعی ندارم ، از اول اگه میدونستم چی ب چیه که همین یه ذره هم ازش توقع نداشتم ولی باران طفل معصوم که بی خبره بچه گیج شده الان نمیدونه ب این بگه بابا یا نگه، یه روز میگه بابای مارال، یه روز میگه علی یه روز میگه بابا 

من از ۴بیدارم.نمیدونم چرا خوابم نمیبره😣😣😣😣 بذار دخترت دوسش داشته باشه.شاید بخاطر مهر دخترت تغیی ...

من کاری ندارم که فقط علاقه باران و میبینم و در کنارشان بی مهری اون رو میبینم اعصابم خورد میشه، دیشب ب من میگه مامان من دوست دارم ب بابای مارال بگم بابا منم گفتم باشه مامان هرچی دوست داری بگو

راس میگی نباید دعوا کنی اوضاع وخیم تر میشه ب نظرم ب اندازه بی محبتی و بی محلی اون باید محبت کن ...

هرچی ب من بدی کنه برام مهم نیست ولی نمیتونم رفتاراشو با باران ببینم و بی خیال باشم

حالا باباش رفتارش با دخترت چجوریه 

بابای خودش؟ اون دو سال بیشتره بارانو ندیده

من کاری ندارم که فقط علاقه باران و میبینم و در کنارشان بی مهری اون رو میبینم اعصابم خورد میشه، دیشب ...

چند سالشه دخترت؟شرایط رفتن به مشاوره رو نداری؟خرجی میده یا مخارج گردن شماست؟

حالا دعوا نکن باهاش ک اعصاب خودتو بهم بریزی گلم..انگار ن انگار ک هست .ولش کن😔یا اگه موقعیتش بود باه ...

اصلا با هم حرف نمیزنیم، دیگه بیشتر از این کشش دعوا ندارم بارانم بچم از دفعه قبل انقدر ترسیده که دلم نمیاد باز دعوای مارو ببینه

وای سر درد گرفتم نی نی نمیزاره بخوابم من برم بخوابم  ک  باز ناز اداهای شوهرم شروع میشه&nbs ...

برو عزیزم خوب بخوابی، نی نیتم ببوس

چند سالشه دخترت؟شرایط رفتن به مشاوره رو نداری؟خرجی میده یا مخارج گردن شماست؟

دخترم عید میشه پنج سالش، خرجی که نمیده هیچ پول بچه ام رو هم برداشته برای خودش خرج کرده، الان من دارم از مادرم و شوهر خواهرم خرجیمو میگیرم،