اعصابم خورده خوابم نمیبره از چهار صبحه بیدارم، امشب شوهرم بعد چند وقت لطف کردن تشریف آوردن خونه بارانم ساعت ۴بیدار شد تا فهمید اون اومده کلی خوشحال شد بالشت و پتوشو برداشت رفت پیش اون بخوابه، حیف بچه من که دلش واسه این بی لیاقت بی شعور تنگ میشه، حیف این بچه که به همچین حیوونی میگه بابا، با تموم این اتفاقایی که افتاده باز بچم اون احمقو دوست داره
شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
اولین بار بود تو دنیای مجازی گریه کردم دلم واسه دخترت اتیش گرفت.چقدر مغرور هستی مادری باش.اما تو که ...
این چه حرفاییه به یه مادر دلشکسته میزنی؟؟قضاوت بیجا هم نکن دربارش این خانم از جونش بخاطر بچههاش میگذره وقتی از چیزی خبر نداری لطفا نطراتت رو تایپ نکن اینجا
نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
همه تایپیکات رو خوندم عزیزم باهاش فعلا هر جوری هست بساز بچه دومت رو دیگه حدافل بچه طلاق نکن دخن به د ...
میدونم عزیزم حق با توعه، منم قصد طلاق گرفتن ندارم اصلا ولی وقتی به من هیچ خرجی ای نمیده و چپ و راست به من میگه تو دنبال پولی پس حقشه که مهریه و نفقمو ازش بگیرم تا بفهمه چقدر تا حالا مراعاتشو کردم
شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
میدونم عزیزم حق با توعه، منم قصد طلاق گرفتن ندارم اصلا ولی وقتی به من هیچ خرجی ای نمیده و چپ و راست ...
اره ولی طلاق نگیر سعی کن با زبون ارومش کنی حق با تویه کامل دلم خیلی برات سوخت ولی چون خانواده نداری پشتت باشن میگم وگرنه شوهرت ادم نیست باهاش فقط مدارا کن بلکن اروم شه
انسان باهوش از شکست خود استفاده میکند امااااااا انسان عاقل از دیگران