2777
2789
عنوان

کی بیداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 81 پست

مرسی عزیزم خدارو شکر بد نیستم فقط میام اینجا میبینم یه سریا از هیچی خبر ندارن قضاوت بیجا میکنن اعصابم بیشتر خورد میشه

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین بار بود تو دنیای مجازی گریه کردم دلم واسه دخترت اتیش گرفت.چقدر مغرور هستی مادری باش.اما تو که ...

این چه حرفاییه به یه مادر دلشکسته میزنی؟؟قضاوت بیجا هم نکن دربارش این خانم از جونش بخاطر بچه‌هاش میگذره وقتی از چیزی خبر نداری لطفا نطراتت رو تایپ نکن اینجا

نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎

همه تایپیکات رو خوندم عزیزم باهاش فعلا هر جوری هست بساز بچه دومت رو دیگه حدافل بچه طلاق نکن دخن به دهنش نشو بخاطر بچه هات چاره ای نداری عزیز

انسان باهوش از شکست خود استفاده میکند امااااااا انسان عاقل از دیگران
همه تایپیکات رو خوندم عزیزم باهاش فعلا هر جوری هست بساز بچه دومت رو دیگه حدافل بچه طلاق نکن دخن به د ...

میدونم عزیزم حق با توعه، منم قصد طلاق گرفتن ندارم اصلا ولی وقتی به من هیچ خرجی ای نمیده و چپ و راست به من میگه تو دنبال پولی پس حقشه که مهریه و نفقمو ازش بگیرم تا بفهمه چقدر تا حالا مراعاتشو کردم

میدونم عزیزم حق با توعه، منم قصد طلاق گرفتن ندارم اصلا ولی وقتی به من هیچ خرجی ای نمیده و چپ و راست ...

اره ولی طلاق نگیر سعی کن با زبون ارومش کنی حق با تویه کامل دلم خیلی برات سوخت ولی چون خانواده نداری پشتت باشن میگم وگرنه شوهرت ادم نیست باهاش فقط مدارا کن بلکن اروم شه

انسان باهوش از شکست خود استفاده میکند امااااااا انسان عاقل از دیگران
اره ولی طلاق نگیر سعی کن با زبون ارومش کنی حق با تویه کامل دلم خیلی برات سوخت ولی چون خانواده نداری ...

باشه عزیزم، ب خاطر بچه هامو که شده مجبورم باهاش زندگی کنم، منزسپردمش ب خدا خودش جوابشو میده شک ندارم