2821
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7603 بازدید | 323 پست
عاغا من میخوام برم آجیل بخرم از فردام دیگه دیگه با کسی حرف نمیزنم تازخ غذامم میخوام رو صندلی راک بخو ...

نهههههه نکن باما این کارو باکلاس😢😢😢😢😅

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استاتر سفره ات هميشه پر بركت و هميشه اينجوري رابطه خوب با جاري داشته باشي . همه چيز عالي بود . ظرفاتم يه نيم ساعت زمان ميبره بشور . منم دوست ندارم مهمون برام ظرف بشوره ولي چه كنم بعضي وقتها نميشه . خواهرام ميان ميگن بذار بشوريم بعد با هم ميريم ميشينيم بعد از رفتن مهمونا كار نداشته باشي 

[QUOTE=78208742]حالا خدایش چیز خاصیم نیستا😐 دارن گندش میکنن.دو تا مغز و تخمه دیگه این حرفا رو نداره ...

واقعااا😂😂 منم حالشو دوست داشتم ازاد بود از هرچی تعلقات دنیویه😁😁

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
😂😂😂😂😂چقد خندیدم.منم قوم شوهر دوت باشن ۲۰نفر میشیم،با اینکه کمک میدن تا ی هفته باید جم کنم. ب ش ...

10 دقیقه داشتم فکر میکردم ( دوت ) یعنی چی!!

تازه الان فهمیدم نوشتی دعوت!!

اره؟ درست متوجه شدم؟

اوف اونایی که میگن هنوزم کسی رو زمین سفره میندازن  بله ما رو زمین سفره میندازیم  ناهار خ ...

دمت گرم

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.