2777
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7666 بازدید | 323 پست
عاغا من میخوام برم آجیل بخرم از فردام دیگه دیگه با کسی حرف نمیزنم تازخ غذامم میخوام رو صندلی راک بخو ...

نهههههه نکن باما این کارو باکلاس😢😢😢😢😅

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

استاتر سفره ات هميشه پر بركت و هميشه اينجوري رابطه خوب با جاري داشته باشي . همه چيز عالي بود . ظرفاتم يه نيم ساعت زمان ميبره بشور . منم دوست ندارم مهمون برام ظرف بشوره ولي چه كنم بعضي وقتها نميشه . خواهرام ميان ميگن بذار بشوريم بعد با هم ميريم ميشينيم بعد از رفتن مهمونا كار نداشته باشي 

[QUOTE=78208742]حالا خدایش چیز خاصیم نیستا😐 دارن گندش میکنن.دو تا مغز و تخمه دیگه این حرفا رو نداره ...

واقعااا😂😂 منم حالشو دوست داشتم ازاد بود از هرچی تعلقات دنیویه😁😁

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
😂😂😂😂😂چقد خندیدم.منم قوم شوهر دوت باشن ۲۰نفر میشیم،با اینکه کمک میدن تا ی هفته باید جم کنم. ب ش ...

10 دقیقه داشتم فکر میکردم ( دوت ) یعنی چی!!

تازه الان فهمیدم نوشتی دعوت!!

اره؟ درست متوجه شدم؟

اوف اونایی که میگن هنوزم کسی رو زمین سفره میندازن  بله ما رو زمین سفره میندازیم  ناهار خ ...

دمت گرم

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز