2777
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7601 بازدید | 323 پست

یاخدا.استارتر جا قاشقیتم کپ مال منه😛 چ جالب😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
خوشبحالت میتونی فقط بتنهایی جاریتو دعوت کنی من بخوام یک اعضا  یا یک خانواده رو بگم نمیشه بدین ...

وای انگار من اینو نوشتم😭 اما من زیاددعوتشون نمیکنم😀

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطمن باشه این خودش شهرستانیه عشق اینو داره بچه تهران باشه😏

عزیزم مگه تهرانی بودن یه مزیته؟ یعنی چی نمیفهمم

تهرانم ی شهره مث بقیه جاها

اونچیزی که باعث برتری و تمایزه ادما میشه،شخصیت و ادب و متانته که متاسفانه خیلیا ندارن و واسه ماچس کلاس میان،نمدونن اینجوری عقدشونو دارن بدتر نشون مامیدن😒😒😒

وای انگار من اینو نوشتم😭 اما من زیاددعوتشون نمیکنم😀

اینجا فقط من زایمان کرده بودم ده روز اینجا بودم با بچه های بسیار شلوغشون.فقط سر دردش موند برام

حداقل سالی سه 4 بار میان خونمون

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...  
اینجا فقط من زایمان کرده بودم ده روز اینجا بودم با بچه های بسیار شلوغشون.فقط سر دردش موند برام حداق ...

ایناهم حداقل سالی یبار یادوبار

اما واقعاخانواده شوهر شلوغ هم دردسره،من ۶تاخواهرشوهردارم و یدونه برادرشوهر😭

دیشب خواب دیدم پولدارم خیلی حس خوبی بود داشتم رو مبل اجیل میخوردم.بعد صدام زدن بفرمایید شام اماده هس ...

وااای روانم رو شاد کردی ، خیلی خندیدم 😂😂😂

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
وااای روانم رو شاد کردی ، خیلی خندیدم 😂😂😂

عزیزم😄😄

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
2790
2778
2791
2779
2792