2777
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7729 بازدید | 323 پست

بچه ها راستی بگید دیگه چی داره این خانوم پرنسس 

تازززهههه تو خونشون گوشت و ماهی و تختم دارن الان تو تاپیک قبلیش دیدم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

[QUOTE=78210778]کسی که به سلف کردن و آجیل خوردن مینازه معلومه که از درون چقد کمبود داره! متاسفم برا طرز فکرت[/QUOTE

میگم  دیشب شوهرم تخمه دورنگ (ازین سیاه سفید؛خط خطی ها اورد)یعنی جز بیکلاس شهرستانیا هستیم؟؟؟ 😰😰😨😨😨😨 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واما اشپزخانه کثیفم😐😐😐

آشپزخونه منو ببینی چی میگی از کثیفی

من همونیم ک این آخریا صدای خنده بچه ها آزارم میداد😔😔😔😔همونیم ک وقتی یه مادر بچه اش رو بغل میکرد حالم بد میشد 😟😟😟😟همونیم ک تو چشمای شوهرم نگاه میکردم که ببینم عکس العمل شوهرم با دیدن بچه های بقیه چیه تا جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده  برو یه زنی بگیر ک برات بچه بیار😢😢😢😢😢 این آخریا دیگه اشک نمی ریختم واسه مادرشدنم 🙁🙁🙁🙁این آخریا دیگه دعا نمیکردم حتی نمیخاستم فکر کنم ک منم یه روزی مادر میشم😧😧😧😧 این آخریا کارای خونم رو انجام نمیدادم میگفتم این زندگی ک موندگار نیست چرا براش تلاش کنم😯😯😯😯 با خدا لج کرده بودم  از همه چیزو همه کس نا امید و خسته شده بودم دیگه چشمام اشک نمی ریخت😞😞😞😞 تا عید ۹۷ خدا سورپرایزم کرد بهم عیدی داد من باردار شدم و تولد دخترم درست روز تولد خودم بود خدا پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاد مگه میشه بهتر از این من ب دستای خدا خیره شدم معجزه شد نا امید نشین همین😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 

بچه ها چرا كسي يه چيزي ميگه ول نميكنين؟حالا يه حرفي زد 

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
ععععه چرا پ😕

داشتم میشستمش قاشق محکم خوردبهش شکست😟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

خوشبحالت میتونی فقط بتنهایی جاریتو دعوت کنی

من بخوام یک اعضا  یا یک خانواده رو بگم نمیشه

بدین ترتیب مجبورم کل اعضای خانواده ی همسرم رو دعوت کنم که رو هم میشیم 26نفر

خیلی سخته😭😭

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...