2777
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7601 بازدید | 323 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیشب خواب دیدم پولدارم خیلی حس خوبی بود داشتم رو مبل اجیل میخوردم.بعد صدام زدن بفرمایید شام اماده هس.همه چیز سلف سرویس بود چ لحظه با شکوهی بود😋😋😋

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

رومیز سلف سرویس کرده آجیلم گذاشته 

الانم رفته روکاناپه درازکشیده به ریپلایاش فکرمیکنه 😂😂😂

بیچاره استارتر نمیدونه توتاپیکش چه خبرررره 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
چند ماه پيش قبل گرونيهاي لجام گسيخته خانواده رو كه حدودا 25 نفر بوديم به صرف آبگوشت دعوت كردم . الان ...

بچه ها میشینن..!کوچولوان..! وای.. هم میز و هم زیر میز و همه جارو خورشتی و چرب میکنن..مبل منو نمیدونم بچه کی آدامسی کرده جاش انقدر زشت شده..

بچه باید پیش مامانش بشینه مامانش نذاره جایی رو کثیف کنه..

مادر شوهر من که از دست بچه های ما زیر سفره هم خریده تو سایزهای مختلف.. تابستونا که تو حیاطشون سفره میندازه.. خونه کثیف نمیشه زمستونام اول زیر سفره بزرگ میندازه بعد سفره .. خدایی شستن فرش و مبل و.. سخته.. من یه بار خطا کردم تو میوه ها انار گذاشتم برای مهمونی.. دو روز فقط اسیر شامپو فرش زدن و پاک کردن لکه ها بودم..

یکی به من بگه چی شده حال ندارم صفحه های قبل و بخونم

عزیزم شنیدن کی بود مانند دیدن...اصن قابل وصف نیست خودت ببین و لذت ببر😁😁

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

اوهههههه بحث تاپيك به كجاها رسيده😂😂

بچه ها مدل پذيرايي به امكانات و طرز زندگي طرف بستگي داره ما تو خونمون فرش نداريم پس سفره كنسله

از اونطرف از دوازده نفر بيشتر بشيم رو ميز جا نميشيم

منم اهل غذاي سرد و كالباس و اولويه هم  نيستم ولي چاره اي نيست جز اينكه نزديكترها غذاشونو بكشن رو مبل بشينن بخورن

ولي از اونور سفره هم خيلي باحاله

اجيل هم كه تحريمه خريدنش فعلا ته نادونيه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز